24sata - Cafe 24

Moj Fran će definitivn­o dobiti bracu i seku

Pjevač Mario Budišćak je obećao da će poraditi na još djece ako ‘vatreni’ osvoje zlato. Iako se to nije ostvarilo, kaže da ne a supruzi nije smetala ta izjava

-

Ne želim propustiti prvi korak, a ni prve riječi, rekao je Mario Budišćak (34). Frontmen grupe Begini u zadnjih godinu dana doživio je velike promjene, oženio se dizajneric­om Zoricom Vlatković (28) i dobili su sina Frana.

- Slobodno vrijeme pokušavam provesti sa suprugom i sinom čije odrastanje ne želim propustiti. Pokušavam si smanjiti obveze s bendom - ispričao je Mario. Pjevač je svadbeno slavlje za prijatelje i obitelj napravio prošlog mjeseca, a naravno, svirali su i njegovi Begini. Bend je nedavno objavio novu pjesmu “Moja ljube” i spot za nju. Ponovno su surađivali s glazbeniko­m Ivanom Zakom (39) za kojeg Budišćak kaže da najbolje poznaje bend.

- Odrasli smo zajedno i on zna svaku našu manu i vrlinu što je veoma bitno za kvalitetnu pjesmu - istaknuo je pjevač. Kaže kako je “Moja ljube” vesela ljetna pjesma ljubavne tematike kao i većina njihovih pjesama. Vjeruje da će postati hit ovog ljeta, no napominje da je ipak na publici da odluči. Begini su se zabavili na snimanju

odustaje od svojega plana,

spota “Moju ljube”, a basist Luka je upao u more.

- On ima 21 godinu.Znamo da u tim godinama čovjek ne može biti na jednom mjestu te je tako i on snimajući mobitelom kadrove spota, poskliznuo se i pao u more. Srećom odličan je plivač, a bend mu je kupio mobitel iduće jutro - rekao je Mario.Na snimanju je za stajling bila odgovorna Budišćakov­a supruga Zorica s kojom će bend nastaviti surađivati.

- Kako i Ivan s pjesmama tako i Zorica sa stajlingom. Zadovoljni smo jako i sad trenutno imamo ekipu za sve naše iduće pjesme, a i spotove - istaknuo je. Na snimanju su glavnu ulogu imali Mario i zgodna glumica Valentina Walme.

- Ukoliko je bilo ljubomore, definitivn­o nema razloga za nju - komentirao je Budišćak kako je reagirala njegova supruga na Valentinu. Mario je ispričao da je bendu ljeto ispunjeno koncertima kao i inače, pa će ga teško uskladiti s obitelji koja će biti na odmoru.

- U većini slučajeva cure, odnosno žene su na moru, a mi ih posjećujem­o preko tjedna - rekao je pjevač. Dodao je kako je zahvalan supruzi jer uvijek ima razumijeva­nja za njegove glazbene obveze.

- Kad se oženite ženom koja je realna, sigurna u sebe i zna što želi, brak je potvrda svega toga - istaknuo je. Mario pravi odmor sa svojom Zoricom planira “odraditi” u siječnju odlaskom u neke toplije krajeve.

Budući da mu je supruga modna dizajneric­a, ona prije svakog nastupa ‘prekonotro­lira’ garderobu, a ako nije kod kuće on joj obavezno šalje fotografij­u. Već mu je to postala navika.

- I onda stiže njezin odgovor: ‘Uvijek to crno, obuci nešto druge boje’. Što ću kad volim crno - rekao je Mario smiješeći se.

 ??  ?? Frontmen Beginija kaže da je bend opstao 16 godina jer se članovi međusobno poštuju i šire pozitivnu energiju
Frontmen Beginija kaže da je bend opstao 16 godina jer se članovi međusobno poštuju i šire pozitivnu energiju
 ??  ?? 1
1
 ??  ?? 2
2
 ??  ?? 3
3

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia