24sata - Cafe 24

Žena mu je na porođaj išla autobusom dok je on imao gažu u Londonu

Rock je jedan način života koji Oliver nije mogao prihvatiti. Bio je tip koji je vezan uz Dalmaciju, more, vino i ljeto

-

OBOŽAVATEL­J ‘MUPPET SHOWA’ Olivera gledanje televizije nikad nije osobito privlačilo pa se ‘zalijepio’ za ekran samo zbog velikih sportskih natjecanja ili utakmica koje su ga zanimale. No iznimka je bio ‘Muppet Show’ čije nastavke, prepričava­o je pjevač, nikad nije propuštao.

DVA PUTA U ZATVORU Ni kriv ni dužan. Dva puta sam bio u zatvoru. U stvari, jedanput sam bio kriv: vozio sam automobil 63 kilometra brže nego što je u u Švedskoj dopušteno, rekao je svojedobno Oliver.

DA MI SE NAJIST MORSKIH JEŽEVA Među omiljena mu jela spadaju špageti s češnjakom i maslinovim uljem, tijesto sa šalšom od poma, manistra s gorgonzolo­m i morski ježinci, na koje ga je navikla i navukla supruga Vesna. On najviše voli uhvatiti dobru ribu, ali i dobiti na kartama, na balotima i biljaru. PROBAO I KOKAIN I TRAVU Probao sam marihuanu. To je bilo iz štosa jer sam bio mlad. Probao sam i koku u Meksiku. Njima je to normalno, ispričao je Oliver. BILJAR UMJESTO GUŽVANJA Na biljar idem zato što nas u stanu ima desetero. U jednoj sobi spavamo tri sina, supruga i ja. Brat, njegova supruga i dijete su u drugoj, a tata i mama u trećoj sobi. Četvrta soba je rezerviran­a za klavir. ŽENA MU NA POROĐAJ IŠLA BUSOM

U rodilište sam doista otišla autobusom sa sto kila i trbuhom do zuba. Oliver je bio u Londonu, a kad se vratio, posjetio me. Izgledala sam užasno, a on mi je reka da me takvu natečenu i nikakvu nema srca gledat, sjeća se Vesna.

PELE OBOŽAVA ‘SKALINADU’

U knjizi “Južnjačka utjeha” Zlatko Gall piše da, nakon što je “Skalinada” obišla cijeli svijet, zavolio ju je i Pele. Bila mu je to najdraža pjesma koja se orila iz svlačionic­e nogometaša New York Cosmosa.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia