24sata - Cafe 24

Za seriju su angažirali lovce i mađioničar­e

Četvrta sezona krimi serije stiže 6. kolovoza. Redatelji polažu velike nade jer do sada je svakom epizodom gledanost rasla

-

Službeno je, ljubitelji diljem svijeta u kolovozu će uživati u deset novih epizoda omiljene im kriminalis­tičke serije.

Nakon senzaciona­lne završnice treće sezone “Nazovi Saula”, redatelji su se odvažili na četvrtu sezonu.

Prequel serije “Na putu prema dolje” prati zgode i nezgode glavnog lika Saula Goodmana, kojega glumi komičar Bob Odenkirk (55), kao odvjetnik koji se prvi put pojavio u “Na putu prema dolje”. Bob se i više nego odlično pronašao u toj ulozi te je seriju pretvorio u svojevrsnu komediju. Toliko je zavolio Saula da je čak istetovira­o njegovo ime u srcu na vlastitoj stražnjici.

- Napravio sam to zato što cijeli život razmišljam što bih to mogao staviti na svoje tijelo a da mi užasno puno znači u životu. Nakon Saula napokon sam znao što ću tetovirati - objasnio je Bob. Serija koja je nastala u suradnji televizijs­kih kuća Sony Pictures Television i AMC Studios nominirana je za nekoliko Primetime Emmyja 2016. godine. Čak je i predsjedni­k televizijs­ke kuće AMC-ja Charlie Collier službeno čestitao cijeloj ekipi.

- Svaka čast svima koji su sudjeloval­i u stvaranju kultne serije koja je obilježila jednu generaciju. Jako se veselim četvrtoj sezoni - rekao je Collier. A što bi stvarno mogli očekivati, pokazuje to što su za potrebe snimanja nove sezone angažirali iskusne lovce te prave mađioničar­e. (Ramona Ščuric)

 ??  ?? Serija je zapravo drama, ali komičar Bob
Odenkirk ju je pretvorio u
komediju
Serija je zapravo drama, ali komičar Bob Odenkirk ju je pretvorio u komediju
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia