24sata - Cafe 24

Više akcije nego u ‘Nemogućoj misiji’

‘Špijun koji me napucao’ nova je komedija u kojoj su snage udružile Mila Kunis i Kate McKinnon te su se natrčale, nabježale i naskakale više od Toma Cruisea

-

Audrey i Morgan su dvije prijatelji­ce iz Los Angelesa koje se nađu upletene u neočekivan­u svjetsku zavjeru, kad se Audreyin bivši dečko pojavi u njihovu stanu s opasnim ubojicama za petama.

Mila Kunis (34) i Kate McKinnon (34) glume amaterke u spašavanju svijeta. Njih dvije bježe preko Europe sa šarmantnim britanskim agentom kako bi dostavile paket koji je presudan za spas čovječanst­va. Film u naša kina stiže 9. kolovoza, a glumačka ekipa je izjavila kako su se u tom uratku više naradili nego što je to Tom Cruise (56) u šestom nastavku “Nemoguće misije”.

- Mi smo se u ‘Špijunu koji me upucao’ više natrčali, naskakali, nabježali i napucali nego što je Tom Cruise to radio u ‘Nemogućoj misiji 6’, a i dok mi to radimo, jako je smiješno - rekla je Mila.

Ona je s Kate udružila snage u ulozi tajnih špijunki koje je objasnila na neobičan način.

- Ovaj film je najbolje objasniti na sljedeći način. Zamislite da su film ‘James Bond’ i ‘Djeveruše’ napravili vlastitu djecu, to bismo bili mi u ovom filmu - objasnila je Kunis. U timu s dvjema glumicama su i Sam Heughan (38), Justin Theroux (46) te Gillian Anderson (49). Na premijeri filma u Los Angelesu kolegica Mile Kunis, Kate McKinnon, priznala je kako nikad u stvarnom životu ne bi mogla biti špijunka. - Ne, ne bih to mogla raditi jer ja jednostavn­o ne znam lagati. Ako i pokušam lagati nekome, iste sekunde se otkrijem. Na kraju završim u suzama zaključana u kupaonici - priznala je glumica, dok Mila sebe smatra “pravom malom lažljivico­m” koja bi bila odlična špijunka. (rš)

 ??  ?? Ovaj film je najbolje
objasniti kao da su ‘James Bond’ i ‘Djeveruše’ dobili vlastitu djecu, rekla je
Mila Kunis
Ovaj film je najbolje objasniti kao da su ‘James Bond’ i ‘Djeveruše’ dobili vlastitu djecu, rekla je Mila Kunis

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia