24sata - Cafe 24

TRAGOVI ZLOČINA

Carrie ulovi ubojicu koji joj je bježao, ali mora odgoditi svoju želju za osvetom

-

PONEDJELJA­K

Nakon što se pridruže jedinici za istraživan­je ozbiljnih zločina, Carrie i Al istražuju otmicu kćeri bogatog čovjeka. Carrie ide na tajni zadatak s ekipom pljačkaša banaka kad jedinica za istraživan­je ozbiljnih zločina otkrije trag o vođi bande.

Nakon što je znanstveni­k koji je pomogao Carrie razumjeti svoje sposobnost­i pamćenja ubijen, ona mora naći druge ljude s istim sposobnost­ima u nadi da jedan od njih može pomoći otkriti ubojicu.

Ubojstvo afganistan­skog vozača taksija moglo bi postati pitanje državne sigurnosti kad se otkrije da je žrtva bila vladin doušnik. Nakon što je mladi čovjek nađen mrtav u skupom sportskom automobilu koji je dostavljao diplomatu, svaki trag vodi novome mogućemu motivu za ubojstvo.

Nakon što je bogati par ubijen, Carrie i Al glume vjenčani par kako bi namamili ubojicu za kojeg Al vjeruje da je povezan s nizom neriješeni­h ubojstava koja je nekad istraživao.

Carrie je ulovila ubojicu koji joj je prethodno bježao, no mora odgoditi osobnu osvetu kad se otkrije da ta žena ima ključne informacij­e kojima će spriječiti teroristič­ki napad na New York. Carrie vjeruje da je istraga ubojstva okružnog tužitelja povezana s čovjekom koji je pogrešno optužen za silovanje mlade žene u ljetu 2000. godine.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia