24sata - Cafe 24

SPONE LJUBAVI

Ciro potvrdi da je Magnolia kriva za zločine, ali ona je uništila sve dokaze

-

PONEDJELJA­K

Magnólia se smije kada sazna za Faustovu smrt. Cira uhite. Inspektor ga optuži za posjedovan­je lažnih isprava. Ciro potvrdi da je Magnólia kriva za sve zločine.

Ciro optuži Magnóliju za Suzaninu smrt, za pokušaj Faustova ubojstva te za Bethinu, Carmeninu i Estelinu smrt. Magnólia odlazi na policiju. Antônio upoznaje Marinu i šokira se.

Inspektor odluči pritvoriti Cira, a Magnóliju pusti da ode. Tiao kaže da unatoč istragama, on i dalje vjeruje da je Isabela Marina. Cira zanima što je Magnólia učinila s dokazima o Bethinu ubojstvu. Magnólia je zadovoljna jer je uništila sve dokaze protiv sebe.

Élio kaže da će Tiago platiti ako je on kriv za Isabelin nestanak. Magnólia je nemirna zbog čitanja Faustove oporuke, kaže da neće napustiti kuću u kojoj živi i da će se žaliti na oporuku. Elio je nezadovolj­an nalazom Marininih otisaka. Gustavo se pojavi na Saleteinu mitingu. Ljudi ga pokušavaju obuzdati.

Salete odluči da se Gustavo mora otići liječiti. Sueli kaže da je sve spremno za njegovo liječenje. Gustava voze u kliniku za odvikavanj­e. Policija dolazi u Magnolijin­u kuću, ali ona je ne želi napustiti. Tiago uspije nagovoriti baku da napusti kuću. Ciro ne želi dati iskaz. Olavo kaže Pedru da misli da mu je Magnolia zaprijetil­a. Luciane kaže Tiagu za Marinu.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia