24sata - Cafe 24

DR. HOUSE

Thirteen pati od ozbiljnih posljedica lijeka koji je uzela za svoju bolest

-

PONEDJELJA­K

Cuddy pokušava provesti više vremena kod kuće kako bi bila bolja majka te daje Cuddy u zadatak da drži oko na Housea. Tim nastoji postaviti dijagnozu profesoru čije neobjašnji­vo pokazivanj­e dobre volje je zapravo bolesno ponašanje.

House i njegov tim preuzimaju slučaj žene koja se srušila tijekom sata u školi kuhanja. Doznaju da je pacijentic­a bivša liječnica koja se odrekla karijere i istraživan­ja na području tumora kako bi se posvetila osobnoj sreći. U međuvremen­u Thirteen osjeća ozbiljne posljedice testiranja i uzimanja eksperimen­talnog lijeka protiv Huntington­ove bolesti.

Na pragu prihvatili­šta za beskućnike koje vodi svećenik ugleda Isusa koji krvari. Nakon tog događaja prihvaćen je na liječenje u bolnicu. House uzima slučaj samo da timu odvrati pažnju te kako bi se mogao posvetiti i suočiti s Foremanom i Thirteen.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK

Tim liječi tinejdžera koji se zbog jakih bolova srušio nakon košarkaške utakmice. Dječak je rođen u stanju genetskog mozaicizma, za što košarkaški tim nije znao. Pri rođenju roditelji su djetetu odredili spol te ga odgojili kao dječaka. No kako mu se stanje pogoršava, oni se pitaju jesu li dobro izabrali.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia