24sata - Cafe 24

Blago onom tko se navuče na najveću drogu - ljubav

Pjevačica sve popularnij­eg benda Indigo o odmoru, djedu i nesigurnim muškarcima koji joj ne prilaze

-

Reakcije na pjesmu ‘Kriminalac’ su iznimno pozitivne i ohrabrujuć­e. Puno ljudi nas okružuje, prati, a mnogo je i onih koji nam šalju poruke potpore i pozitive, kaže Katarina Mulavdić (23).

Pjevačica benda Indigo dodaje da već rade nove pjesme, ali uzeli su si i vremena za predah. Iza njih su mjeseci rada na singlovima i spotovima za “Utopiju” i “Kriminalca” te su zaslužili, kaže, odmor prije novih planova. Katarina kaže da voli mirniji odmor.

- Moj ritam je ubrzan, a takav je i ovaj posao pa za odmor volim mir i opuštanje. Iako, ponekad me uhvati žuta minuta pa bi samo partijala - priča. Pjevanje u njezinu životu nije novost. Glazbu, kaže, živi odmalena. Najveća potpora joj je obitelj. Oni su potpora, ali i fanovi, kritičari. Prvi su, rekla je, u svakom segmentu posla i života. Iako je oko nje uvijek puno ljudi, ima mnogo poznanika, ističe da ima malo prijatelja. - Baš to i volim. Kad kliknem s nekim, ne puštam to lako. To se dogodilo i sa Shaunom i Lukom. Stvorilo se posebno prijateljs­tvo koje će samo rasti s vremenom. Uvijek sam tu za ljude koje volim - kaže. Već nakon prvog singla “Utopija” Indigo su uspoređiva­li s Colonijom. Katarini i momcima to laska, ali kažu i da je samo jedna Colonia, a tako će, vjeruju, biti i s Indigom.

- Priželjkuj­emo uspon kakav su i oni imali, ali ne želimo biti nečija kopija - kaže. Još ih ne prepoznaju na ulici, ali često im se javljaju na društvenim mrežama. Trojac koji s Katarinom čine Luka Majstorovi­ć (27) i Shaun Ninčević (29) zasad još nije osjetio zamor.

- Kad dođu teži trenuci, prepustim se nekoliko sati sebi i vrlo brzo opet nešto smišljam - kaže Katarina,

‘Priželjkuj­emo si uspjeh Colonije, laskaju nam usporedbe, ali ne želimo biti njihova kopija’

Nakon dva singla trojac ide u studio gdje spremaju nove hitove

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia