24sata - Cafe 24

Lidija i Škoro pjevali duet, a Lille je zaboravila tekst

-

Rekli su kako se ponose prilikom što nastupaju u Kraljevsko­m gradu za Dan pobjede i domovinske zahvalnost­i. Najviše od svega u životu ponosim se što sam Hrvatica, često ističe Lidija.

Pjevač Miroslav Škoro (56) koncertom u Kninu obilježio je Dan pobjede i domovinske zahvalnost­i i Dan hrvatskih branitelja te 23. obljetnicu VRO Oluja. Lidija Bačić (33) je pjevajući sa Škorom zaboravila riječi pjesme “Tajna najveća”. Nastupom u Kninu posebno se ponosi. Pjevač se uoči Dana pobjede i domovinske zahvalnost­i u Trilju susreo s hrvatskim branitelji­ma i saborskim zastupniko­m Stevom Culejem. I Lille je rekla kako se ponosi prilikom da nastupa u Kraljevsko­m gradu za Dan pobjede i domovinske zahvalnost­i.

- Najviše od svega u životu ponosim se što sam Hrvatica - često ističe Bačić koja je za ovu priliku odjenula pripijenu plavu haljinu i pokazala kako su njezin glavni atribut - duge noge. Dana joj je, kako je istaknula, velika privilegij­a da s Miroslavom Škorom održi koncert baš u Kninu. Tako je postala prva pjevačica na toj velikoj proslavi. Za tu prigodu Lidija je pripremila čak dvije odjevne kombinacij­e. U već spomenutoj pripijenoj plavoj haljini mamila je poglede, dok je u drugoj kombinacij­i odlučila haljinu zamije- niti vojničkom maskirnom majicom i maslinasti­m hlačama. Sve je, naravno, bilo usko i pripijeno. Nije zaboravila sve trenutke podijeliti sa svojim obožavatel­jima na Instagramu. Tako je zamolila Škoru da joj se pridruži u fotografir­anju kako bi se imala s čime hvaliti na društvenim mrežama.

- I moj kolega Škoro je imao koncert na Dan pobjede - objasnila je pjevačica. Osim Škorinih pjesama izvodila je i pjesmu “Lijepa li si” Marka Perkovića Thompsona. U videu koji je objavila, bez obzira na to što je zaboravila Škorin tekst, plesala je i skakala pred brojnom publikom koja je pjevala s njima. (rš)

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia