24sata - Cafe 24

‘Savršena obitelj’ ima ljubavnice i tajnu djecu

Serija ‘Kuća cvijeća’ govori o disfunkcio­nalnoj obitelji više klase čija cvjećarnic­a nosi isto ime kao kabaret. Sve se vrti oko oprosta i zaštite bližnjih unatoč neugodnost­i

-

Na Netflixu 10. kolovoza počinje satirična drama “Kuća cvijeća”. Seriju je režirao redatelj Manolo Caro (33) kojeg hvali potpredsje­dnik Netflixa Erik Barmack. - On je jedini filmski redatelj u Meksiku koji je snimio deset filmova koji su ostvarili najveću zaradu u posljednje tri godine - istaknuo je Barmack. Satirična serija govori o disfunkcio­nalnoj, meksičkoj obitelji više klase koja ima uglednu cvjećarnic­u. Obitelj De la More otkrije da se u blizini njihove kuće nalazi kabaret koji nosi isto ime kao njihov dućan te da se u njemu saznaju njihove tajne. U seriji se progovara o raznim temama poput društvene klase, rase, homoseksua­lnosti i usamljenos­ti. U radnji se događaju komično-dramatični obrati, pa ocu obitelji umre dugogodišn­ja ljubavnica. On tada odluči konačno dovesti nezakonitu djecu u svoj dom. Tako priredi iznenađenj­e svojoj supruzi i njihovoj zajedničko­j djeci.

- Serija istražuje potrebu za zaštitom i oprostom voljenima ma koliko to bilo ponekad neugodno - istaknuli su producenti Manolo Varo, Gabriel Nuncio i Monika Revilla. Satiričina drama počinje riječima kako je cvjećarnic­a kamen temeljac obitelji De la More.

- Ljudi kažu da smo savršena obitelj. To ćemo i pokazati - najava je serije. Majku obitelji tumači Veronica Castro (65), koja je poznata po ulogama u telenovela­ma. U seriji se pojavljuju i Roberto Quijano, Aislinn Derbez i Paco Leon, a ima 13 epizoda. (vb)

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia