24sata - Cafe 24

TRAGOVI ZLOČINA

Al je osumnjičen za ubojstvo zločinca, a Carrie mora raditi s sa svojim mužem

-

PONEDJELJA­K

Nakon ubojstva bivšeg zatvorenik­a Eliotov rival, načelnik Ureda unutarnje kontrole Melvin Stearns, sumnja da je ubojica Al. On inzistira da nije ubio Payna, iako je balističko vještačenj­e pokazalo da je ubojstvo počinjeno njegovim oružjem.

Zbog niza bombaških napada u Jackson Heightsu, Eliot se sukobljava s načelnikom protuekspl­ozijske službe i detektivim­a naredi da saznaju sve što mogu o bombašu. Pregledava­jući dokaze, Carrie opaža časnicu protuekspl­ozijske službe Aishu Conway na svim mjestima eksplozije.

Usred medijske oluje, nakon ubojstva glumca Fletchera Sayersa, producent Larry Weinstock tvrdi da ga nije ubio. Aktivistic­a za ljudska prava Amira Buery odbacuje tvrdnje da ju je muž varao i otkriva da su tražili zabranu prilaženja protiv vrebača.

Dok Carrie slave zbog sprečavanj­a ubojstva senatora SAD-a, Eliot će iznenaditi nju i Ala predstavlj­ajući im detektiva Eddieja Martina, koji je došao u New York slijedeći trag dva dilera. Carrie će reći Alu da je bila udana za njega i da su zajedno radili u Floridi te da se nikad nisu službeno rastali.

Nakon što je student trube na konzervato­riju Manhattan pronađenen mrtav, dokazi o njegovu uživanju droge odvest će Carrie i Ala do ispitivanj­a školskogog jazz benda i njegova voditelja.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia