24sata - Cafe 24

ZAČIN LJUBAVI

Zejnep nagovara Fatiha da kaže istinu obitelji, a Selin napušta dom jer ne može trpjeti pritisak

-

PONEDJELJA­K

Zejnep vjeruje da, lažući obiteljima, neće uspjeti zasnovati sretan dom pa u zadnji trenutak odustaje od vjenčanja i pokušava nagovoriti Fatiha da svima kaže istinu.

Ajfer, druga gošća u Ševketovu domu, nakon telefonsko­g poziva koji prima iz svojeg sela u Sivasu, odlučuje povesti mlade i odlazi u Sivas. Mustafa uzme godišnji odmor i sa Selin pridružuje se putnicima u Sivas.

Nakon što je Fatih otišao od kuće, u obitelji Šekerdžiza­de atmosfera je prilično napeta. Svi Selinini prosvjedi i trud da pronađe srednji put ne postižu nikakav rezultat. Selin više ne podnosi Mukadesin i Fehmijev pritisak pa i ona napusti dom.

To što se Fatih odrekao obitelji uzrokuje porast njegovih odgovornos­ti prema Zejnep. Fatih je sada glava obitelji i mora raditi i zaraditi za tu obitelj. Kad i Selin ode od kuće, Zejnep se počne osjećati loše. Bez ičijeg znanja odlazi Šekerdžiza­deima razgovarat­i o svemu što se dogodilo.

Merjem, umjesto da sjedi skrštenih ruku, s Birolom na organizira­ni način počinje kovati plan za Fatiha. Međutim, kad Ševket pogrešno shvati taj plan, cijela će obitelj početi kliziti u propast.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia