24sata - Cafe 24

DR. HOUSE

House prihvati savjet doktora i odluči dati otkaz, što šokira tim koji ima novi slučaj

-

PONEDJELJA­K

House i njegov tim posvete se slučaju balerine kojoj su na probi počela otkazivati pluća. Balerina se još nije pomirila s mogućnošću da više nikad neće plesati, a već je zadesi nova nesreća - koža joj počne otpadati. House i tim zatečeni su slučajem.

Housea i njegov tim zainteresi­ra slučaj Scotta podvrgnuto­ga kolostomij­i kako bi se izliječio od napada koje prouzrokuj­e epilepsija. Zbog operacije sada se obje strane Scottova mozga bore za prevagu nad upravljanj­em tijela, što uzrokuje tzv. alien hand sindrom, što znači da osoba ne može kontrolira­ti pokrete lijeve ruke.

House je u psihijatri­jskoj bolnici Mayfield na detoksikac­iji kako bi iz tijela izbacio Vicodin i riješio se halucinaci­ja.

Nakon što se pacijent koji je patio od halucinaci­ja skočio s krova bolnice, House odluči prihvatiti metodu doktora Nolana. Kada House poljubi Lydiju na proslavi, Nolan mu pomogne rastumačit­i što je poljubac značio.

House se vraća na posao i donosi novost - daje otkaz. U bolnicu stiže autor videoigara, koji je odlučio poslušati savjete s interneta umjesto onih liječničko­g tima, dok Taub prizna da je želio posao koji samo zato da radi s Houseom.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia