24sata - Cafe 24

Pjevam za ‘nonota’ koji više nije s nama

Mia Negovetić novi će singl predstavit­i na šibenskom festivalu, svega nekoliko metara dalje od mjesta gdje joj je živio djed

-

Mlada Riječanka nastupit će u Šibeniku na festivalu Večeri dalmatinsk­e šansone u subotu s novom pjesmom “Mali dio neba”.

Miji Negovetić (16) taj će koncert biti posebno emotivan jer je pjesmu posvetila djedu koji više nije s njom, a koji je živio tek nekoliko metara dalje od mjesta gdje je festival. - Ljetne praznike provodim odmarajući se, odradila sam tek koji koncert i jako se veselim subotnjem nastupu - rekla nam je Mia. Nakon srednje škole planira upisati fakultet koji će biti bliže glazbenoj umjetnosti nego slastičars­tvu i veterinars­tvu kako je Mia rekla na početku karijere.

- S obzirom na obveze vezane uz pjevanje, slastice su ipak ‘pale’ u drugi plan. Ali najbolje znam raditi kiflice s orasima - priča. U listopadu priprema koncert u Dubrovniku gdje će nastupiti s talentiran­im kolegom Franom Živkovićem iz Rijeke u pratnji orkestra Dubrovačke filharmoni­je. Još je prošle godine počela raditi na prvom albumu u suradnji s producenti­ma iz Amerike i Švedske.

- Zasad sam snimila tri pjesme, a u planu su još tri. Najvažnije mi je da stojim iza svake skladbe koju objavim. Povratne informacij­e su zasad jako dobre, i publike, i struke - govori.

(rš)

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia