24sata - Cafe 24

‘Sanjao sam svoj život, a sad ga živim...’

U filmu ‘Vjerni Danny’ Jet Li je za scenu tučnjave odabrao baš Silvija Simca, a dosad je glumio s Keanuom Reevesom, Jasonom Stathamom...

-

Glumac, borac i kaskader Silvio Simac (44) s 12 se godina iz Zadra preselio u London i nije mogao ni sanjati da će u budućnosti glumiti s velikim filmskim zvijezdama.

Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu, ali mu je želja bila da se na neki način progura u svijet zabave i na showbizz scenu. Potpisao je s agencijom ugovor i nakon pet tjedana otišao za Tajland, gdje je odradio prvu ulogu u filmu “Crna maska 2”. Upravo je tijekom snimanja tog filma 2001. upoznao Scotta Adkinsa i odmah su se sprijatelj­ili.

- On je jedina osoba za koju onako baš istinski mogu reći da mi je prijatelj. S njim sam najviše u kontaktu od svih, a glumili smo skupa i u filmu ‘Nepobjediv­i 2: U posljednjo­j rundi’... Od glumaca me još oduševio i Keanu Reeves, iznenadio me ljubaznošć­u, poniznošću i radnom etikom - priča nam Simac. Zahvaljuju­ći brojnim seminarima i javnim pojav- ljivanjima, prijateljs­tvo između Adkinsa i njega samo je raslo i postajalo je sve jače pa su zato nakon Tajlanda nastavili suradnju.

- On je zaista divan prijatelj, mogao bih ga hvaliti satima. Pored svega toga, ne zaboravimo da je odlučan i predan borilački umjetnik te glumac - zaključio je Simac. Najviše se ponosi scenom koju je glumio s Jet Lijem u filmu “Vjerni Danny”. - Ma sigurno ti bude drago kad te izaberu između 800 prijavljen­ih. Ta scena gdje se Jet Li i ja borimo najdulja je takva scena koju je

glumac je očaran Jadranom, na kojem ljetuje svake godine s obitelji

 ??  ?? ‘Zadar se promijenio, ali je ipak zadržao svoju šarmantnos­t...’
‘Zadar se promijenio, ali je ipak zadržao svoju šarmantnos­t...’

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia