24sata - Cafe 24

Hoće li mu ova uloga vratiti sjaj karijeri

Zadnjih godina Jim Carrey nije glumio pamtljive likove. U novoj seriji igra ikonu dječje televizije koja doživi živčani slom i gubi obitelj

-

Komična serija “Kidding” počinje 9. rujna na Showtimeu. Radnja prati Jeffa Piccirillo­a poznatog kao Mr. Pickles koji je ikona dječje televizije. Amerika pamti Jeffa kao ljubaznog i mudrog te je bio upečatljiv za mlade umove koji su odrasli s njime kao i njihoveiho­ve ro-roditelje. On posjedujes­jeduje i multimilij­unskoko carstvo koje mu je omogućila mogućila lutka Mr. Pickles.es. Jeff pokušava povratiti ratiti svoje duševno stanje, no u isto vrijememe nje-njegova obitelj se e raspada. Serija a pokazuje koliko ko slama srce, ali je i komično dok k se dobar čovjek ek bori u okrut- nom svijetu. Glavnu ulogu Jeffa tumači Jim Carrey (56), a njegovu suprugu Jill je utjelovila Judy Greer (43). Frank Langella (80) igra Jeffova oca.

Seriji “Kidding” privukla ga je, istaknuo je Carrey, tema traženja identiteta koja mu je oduvijek bila vrlo atraktivna. - Definitivn­o postoji nešto u tom projektu što me ‘pozvalo’ da postanem dio njega - ispričao je glumac i komičar.

Dodao je kako se serija bavi “pokušajem da čovjek održi određenu sliku samog sebe”. Redatelj serije Michel Gondry Gon (55) istaknuo je kakoka se Jeff nalazi usred usre pakla potpunog sloma slom živaca.

- To se dogodi jer je držao drža veliku količinu bijesa bijes u sebi koju je cijelo cijel vrijeme pokušavao ugušiti uguš - objasnio je Gondry Gon promjenu lika. Prva sezona serije ima deset dese epizoda, a kritičari je većv hvale jer tvrde da je oovakav projekt trebao ba Carreyu u toj fazi njegove nj karijere. (vb)

 ??  ?? Carrey i Gondry su radilina filmu ‘Vječni sjaj nepobjediv­og uma‘ kojije osvojio Oscar
Carrey i Gondry su radilina filmu ‘Vječni sjaj nepobjediv­og uma‘ kojije osvojio Oscar
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia