24sata - Cafe 24

Što je kampiranje bez kojeg medvjeda

Jennifer Garner u seriji ‘Camping’ tumači suprugu opsjednutu kontrolom, a scenarij ju je oduševio. Njen kolega David Tennat sretan je što napokon ne igra psihopata

-

Humoristič­na serija “Camping” počinje 14. listopada na HBO-u. Radnja se vrti oko Walta koji bi 45. rođendan trebao provesti u ugodnom “vraćanju prirodi”. Tako barem tvrdi njegova supruga Kathryn, koja je opsjednuta organizaci­jom i zaluđena je kontrolom. No na kampiranje u prirodu sa supružnici­ma dolazi i Kathrynina sestra te njihovi prijatelji. Vikend postaje prilika za testiranje braka i odnosa među ženama te ga neće biti moguće uskoro zaboraviti. U svemu tome sudjelovat će i pokoji medvjed. Jennifer Garner (46) tumači Kathryn, a njezina muža Walta utjelovio je David Tennant (47). Suatorica serije je američka glumica i redateljic­a Lena Dunham (32) poznata po ulozi u “Girls”. Garner je “Camping” prva serija od “Aliasa” u kojem je tumačila tajnu agenticu i završio je 2006. - Scenarij je napisan tako maštovito i smiješno da moraš dobro promisliti kako složiti svoj monolog - rekla je. Dodala je da vjerojatno više nikad neće reći stvari koje je rekla kolegi Davidu u seriji.

- U jednoj sceni ga pi- tam: ‘Hoćeš li da imam disfunkcij­u pelvičnog dna cijeli tvoj rođendansk­i vikend?’ - otkrila je Garner. Tennant, koji je poznat po seriji “Dr. Who”, kaže kako za promjenu nije igrao psihopata.

- Lijepo je utjeloviti nekog tako slatkog i otvorenog srca - ispričao je glumac. Serija se temelji na istoimenoj britanskoj inačici i ima osam epizoda. (vb)

 ??  ?? Garner je to prva serija od ‘Aliasa’, koji je završio prije 12 godina
Garner je to prva serija od ‘Aliasa’, koji je završio prije 12 godina
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia