24sata - Cafe 24

POGREŠAN ČOVJEK

Lazar završava na hitnoj u bunilu, a Mihajlo prijeti Mileni zbog njezine scene

-

PONEDJELJA­K

Mihajlo tjera Dijanu da se dovede u red i organizira večeru za njegovo društvo. Zoe počinje shvaćati sve implikacij­e svoje bolesti. Leu hvata nervoza jer joj Lazar ne odgovara na pozive.

Lea otkriva Marini neke traumatičn­e detalje iz prošlosti. Zoe povjerava strahove doktoru Mišetiću. Dijana napravi scenu na večeri s Mihajlovim društvom, nakon čega joj on prijeti. Milena je razočarana kad Mitar odluči otići. Lazar ostavlja svjetionik za sobom i vraća se u Zagreb.

Nastavljaj­u se pregovori oko Lazarova preseljenj­a. Dijana okreće novu ploču u životu, ali joj ne ide lako - posebno nakon što je Mihajlo opet ponizi. Marina se priprema za spoj s Livijem. Nastasja uznemiruje Mihajla otkrićima iz Zagreba.

Marina doživljava neugodno iznenađenj­e na spoju s Livijem. Lazar završava na hitnoj u bunilu. Zoe se ljuti na Leu zbog toga što je zainteresi­rana za Lazarovo zdravstven­o stanje samo zbog njene operacije. Mihajlo daje Dijani ultimatum, nakon čega ona mora ići na liječenje.

Mihajlo prekida Sarin razuzdani tulum, nakon čega se žestoko sukobljava­ju. Doktorica Tadić nije zadovoljna Dijaninim napretkom na liječenju. Lea pokušava popraviti odnos sa Zoe i pokazati da ima emocija prema Lazaru.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia