24sata - Cafe 24

SPONE LJUBAVI

Luciane se namjerava razvesti od Herculesa, a Magnoliju uhite i u svim je medijima vijest

-

PONEDJELJA­K

Gigi i Olavo se poljube. Ana Luisa odlazi baki i nazove je ubojicom. Leonardo poljubi Salete pred Keilom. Leo kaže da će Salete napustiti mjesto gradonačel­nice. Ana Luisa i Pedro predaju laptop inspektoru.

Magnóliju uhite. Luciane govori da će se rastati od Herculesa.sa. Tiaa puštaju na sloboslobo­du. Mediji govore o Magnolijin­u uhićenju. Helo kaže da neće oprostitit­i Pedru. Gustavo vjeruje da Leonardo namještata nešto Salete. Vitoria prepozna Leonarda i sjeti se što joj je učinio na zabavi.

Misael zateknekne Ritinhu samu i u vru-vrućici. Ruty mu pomažee s malenom. Ciro kaže da je spreman odgovarati­varati za zlodjela. Mileide i Venturini pripremaju­u Robinsona za političku karijeru.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK

Magnolia ponižava Herculesa. Gustavo tvrdi da je Leonardoeo­nardo smje-smjestio Salete na nagovoror nekoga iz stranke. Helo moli Brunu da pogleda prima li Leticia pravu terapiju.

Vitória kaže gđiđi Silviji da Caio nije Cirovov sin. Mileide pripremaa otvaranje svoje crkve.e. Luciane kaže da su onana i Venturini samo prija-atelji. Ana Luisa izlazi ss inspektoro­m.

PETAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia