24sata - Cafe 24

MCLEODOVE KĆERI

Tess vodi borbu za skrbništvo, a Stevie zatekne na imanju bivšeg supruga

-

PONEDJELJA­K

Jodi i Stevie, iako jedva razgovaraj­u, zajednički pristupe problemu isušivanja potoka. Kako bi spasila odbjeglo june koje samo što se ne sunovrati niz liticu, Stevie potrči za njim te se posklizne i padne.

Alex se iznenadi kad na Killarney stigne njegova prva ljubav Tracey. Tracey je menadžeric­a uspješnog rodea i u potrazi je za talentima. StevieSte nije oduševljen­a pojavom bivše prijatelji­ceprijatel­j koja ju je ostavila u trenu kad joj je bila najpnajpot­rebnija. Ona želi Alexa u šou.

Pripremaju­ćiPrip proslavu za Charlottei­n prvi rođendan,rođen Tess dobije pismo Petera JohnsonaJo­hnsona, Charlottin­a biološkog oca koji traži skrskrbniš­tvo. Stvari se pogoršaju kad Alexov pravi otac Bryce, odvjetnik, stigne na KillKillar­ney i osvoji Sandru. Bryce upozori AAlexa da će borba za Charlotte biti teška te da će biti nužno ocrniti Petera i njegonjego­vu ženu Juliju.

Tess vodi bitku za skrbništvo­tvo nad Charlotte, što oživi demone iz pprošlosti. Kad su bile malene, Tess i njezinanje sestra Claire sakrile su lutku u zdezdencu u nadi da će time spriječiti majkmajku da se odseli i da ih razdvoji.

Drovers Run ima problem: netknetko uporno pali logorsku vatru na imanimanju. Stevie naiđe na stranca, za kojekojeg se ispostavi da je njezin bivši muž Jarred. Stevie je šokirana kad su zakozakons­ki i dalje u braku.

UTORAK SRIJEDASRI­JEDA ČETVRTAK ČETV PETAK PETA

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia