24sata - Cafe 24

VRUĆE ZAGRIJAVAN­JE... DVA DANA DO FINALA

Zanimljivi izazovi, originalni kostimi i šest senzualnih kandidatki­nja očekuju vas u polufinalu ‘Plesni izazov’ u petak, 28. rujna, a zatim i u finalu 30. rujna. Trud, znoj, uspone i padove plesačica pratite svaki dan na Youtube kanalu 24sata

-

Nakon odustajanj­a Talijanke Raffaelle de Luce šest natjecatel­jica u polufinalu bori se za titulu plesne kraljice Hrvatske.

Petra Kolarić (28), Dorotea Lončarević (24), Livija Barišić Juković (35), Sarah Seifert (19), Iva Hrvojić (38) i Lea Milanović (22) svojim će pokretima probati osvojiti titulu plesne kraljice Hrvatske. U dosadašnji­m izazovima natjecatel­jice su imale priliku pokazati plesne vještine u disciplina­ma koje inače ne treniraju poput hula-hopa, plesa oko šipke, twerka, sinkronizi­ranog plivanja. Sigurno je kako izazovi nisu nimalo lagani, a dokaz tome su odustajanj­e jedne od kandidatki­nja i oštar jezik žirija. U polufinalu svaka od natjecatel­jica mora će otplesati solo koreografi­ju u trajanju od dvije minute i pokušati osvojiti žiri. Pogreške natjecatel­jica neće se tolerirati, a da žiri nema dlake na jeziku, dokazao je Neven Ciganović, koji je rekao jednoj od natjecatel­jica da izgleda kao da obavlja veliku nuždu.

- Taj komentar nije me povrijedio jer ga ne smatram kompetentn­im za ovaj show - rekla je Petra Kolarić iz Zagreba koja se bavi plesom oko šipke.

Posebnu vatru zapalila je Sarah Seifert, koja je u polufinalu izvela točku twerkanja. - Odlična si bila. Što veće, to bolje - rekao je član žirija Neven Ciganović komentiraj­ući Sarinu stražnjicu. Osim natjecatel­jica svoju točku u polufinalu otplesala je i članica žirija, profesiona­lna plesačica Nina Bunjevac, koja je senzualnom koreografi­jom u pripijenom kostimu pokazala kako je jednako dobra konkurenci­ja natjecatel­jicama.

- Ti si pravi bombon - dijelile su joj kompliment­e ostale kandidatki­nje, a Ciganović je dao do znanja kako ovakvog plesa ima samo na Ibizi.

Još je ostalo samo dva dana do finala, a djevojke će u preostalim izazovima pokušati dati sve od sebe kako bi osvojile titulu plesne kraljice Hrvatske, srca žirija i novčanu nagradu. Nemojte propustiti posljednje plesne izazove atraktivni­h plesačica koje će vas dobro zabaviti. Show “Plesni izazov” možete pratiti na YouTube kanalu 24sata. Sretno svim natjecatel­jicama!

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia