24sata - Cafe 24

Spremna sam na sve da uspijem kao pjevačica

-

Rekla sam si da je vrijeme da izađem ‘iz sjene’. Stalno sam gledala natjecanja u pjevanju i divila se ljudima koji se prijave. Ove sam godine odlučila postati jedna od njih, rekla nam je Elizabeth Zacero. Riječanka je svojim glasovnim sposobnost­ima oduševila žiri “Supertalen­ta”. Dobila je četiri glasa “da” i prošla u daljnji krug natjecanja. - Pišem pjesme na engleskom, ali ih nikad nisam pokazivala, tako da ne znam jesu li dobre ili ne - izjavila je Elizabeth. Slobodno vrijeme najviše provodi u teretani. - Treninzima snage i kondicije bavim se pet godina. Pet, šest puta tjedno nekoliko sati na dan ‘potrošim’ u teretani - kaže Riječanka. Njezin otac poznati je talijanski slikar. Stoga je, kaže, odrastala uz brojne umjetnike koji su dolazili k njima. Iako je priznala kako slika po uzoru na oca, pjevanje joj je na prvome mjestu.

- Ljubav prema show businessu je veća. Čim sam se kao mala uhvatila prve metle, glumila sam da mi je mikrofon - prisjeća se Elizabeth koja nam je otkrila da ima čak devet tetovaža.

- Svaka označava neku osobinu. Mandala je za sreću, kao i tigar, pero je za slobodu, srce za ljubav. Stavljam ih iz ljubavi prema crtanju i umjetnosti - rekla je Riječanka, koja je imala teško djetinjstv­o jer joj je otac ostao invalid.

- Nisam imala tinejdžers­ke dane kao drugi. Ipak, ne nedostaje mi taj dio života. To me je učinilo odgovornom osobom. Smatram se sretnom ženom. Oko oca se najviše brine majka, a brat i ja pomažemo financijsk­i - objašnjava. Da uspije kao pjevačica, spremna je, kaže, dati sve. Posebno hvali Josipu Lisac i njezin glas. Voljela bi snimiti duet sa Jacquesom Houdekom, a za idući nastup samo nam je rekla da će biti iznenađenj­e.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia