24sata - Cafe 24

POGREŠAN ČOVJEK

Zoe želi nastupiti na plesnoj svečanosti unatoč svom teškom zdravstven­om stanju

-

PONEDJELJA­K

Crni se polako oporavlja, a Lea se zbog Zoe trudi biti ljubaznija prema njemu. Nastasja se prisjeća djetinjstv­a te joj sve više smeta Zlatkova znatiželja i nastojanje da dozna više o njoj.

Lea priznaje Marini da je useljenje Crnog zapravo dobro za Zoe, a Crni se privikava na novi stan. Razočarana Marina od Livija traži objašnjenj­e zašto je na prvom spoju nestao bez riječi.

Keti inzistira da Zoe vrati dar koji je dobila od Vena. Greta šokira kćer Keti novostima iz ljubavnog života. Lea želi izgraditi odnos s Venovim roditeljim­a, pa poziva Keti na ručak, što otvara problem oko mogućeg Zlatkova dolaska.

Zlatko dolazi na obiteljski ručak s jako neugodnim iznenađenj­em za Keti i sve prisutne, tako da ručak prolazi u napetoj i mučnoj atmosferi. Doktorica Tadić je zabrinuta za Dijanu zbog njezina živčanog sloma pa zove Mihajla na razgovor.

Špijuni Nastasja i Sava traže dokaze po Leinu stanu i u kući Kalemberov­ih. Zabrinuta Marina savjetuje Leu da se ne igra s vatrom. Unatoč svom zdravstven­om stanju Zoe želi nastupiti s prijatelji­ma na plesnoj svečanosti. Pero počinje sumnjati da Crni još ima osjećaje prema njegovoj kćeri. Milena dolazi Dijani kako bi je dovela u red.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia