24sata - Cafe 24

SPONE LJUBAVI

Magnolia pobjegne iz zatvora te otme Helo uz pomoć Herculesa i zajedno je zatoče

-

PONEDJELJA­K

Doktor Lago ne nalazi kompatibil­nu koštanu srž za Leticiju. Mileide moli Venturinij­a da ne našteti Salete. Tiago pokuša poljubiti Marinu, ali ona ga zamoli da ode. Magnolia bježi iz zatvora.

Ana Luisa otkrije da je Hercules smjestio gradonačel­nici. Antonio govori Gigi da se Lia vratila bivšoj ljubavi. Magnolia naoružana dočeka Helo i natjera je da uđe u automobil.

Helo nije dobro, ali Magnolia je ravnodušna. Tiao i Pedro skupa traže Helo. Tiago odbija Marininu želju da budu skupa. Helo pokušava nagovoriti Herculesa da ne pomaže Magnoliji.

Helo odluči štrajkati glađu. Leticiji pozli i ona se onesvijest­i. Tiago odlazi u wellness. Ondje se posvađa s Marinom i prekine sve odnose s njom. Magnolia govori koliko je tražila za Heloin život i kaže da ona zato mora ostati živa.

Hercules zove Aline i izlazi na večeru s njome kako bi imao alibi. Robinson daje narodu Venturinij­evu donaciju i privlači vjernike u Mileideinu crkvu. Gustavo prati Salete u favelu i ostaje u kamionetu. Gđa Silvia jede pizzu kod Vitorije i Augusta u skladnom ozračju. Helo se ne osjeća dobro i moli Magnoliju da pozove pomoć. Marine odluči reći Tiagu istinu. Piše mu oproštajno pismo. Salete izjavi ljubav Gustavu.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia