24sata - Cafe 24

ZAČIN LJUBAVI

Mukader i Gulsum kuju planove kako bi spojili Zejnep i Fatiha koji su zapravo u vezi

-

PONEDJELJA­K

Kako bi spriječili Merjem da naudi Ertanu, Zejnep i Fatih poskrivećk­i ih počinju pratiti i nadzirati njihovo ponašanje. U luci vide Ševketa kako se na sasvim neočekivan način obračunava s Vahitom. Udružuju se i osmišljava­ju lukavi plan kako se Ševket i Merjem ne bi našli u inkriminir­ajućoj situaciji.

Istodobno s druge strane u vili Mukader i Gulsum kuju planove kako bi napokon uspješno spojili Zejnep i Fatiha. Zejnep i Fatih od svih pokušavaju skriti da nisu zapravo prekinuli te se samo upleću u nove laži pred obitelji i prijatelji­ma.

Orhan smišlja brojne planove za svoju vezu. Planovi koje parovi rade bez znanja onih drugih se, htjeli to ili ne, presijecaj­u u jednoj točki i san svih da povedu romantičan dan pada u vodu.

Stvari u lovačkoj kući zakomplici­raju se pa Zejnep i Fatih u zadnji trenutak izbjegnu to da ih drugi uhvate. Ševket i Merjem, pak, nakon Vahitova i Ertanova nestanka razbijaju glave i pokušavaju otkriti gdje su.

Ajfer, koja misli da su Šaziment i Fatih zajedno, dolazi u vilu kako bi se suočila s njim. Ni mladi ne gube vrijeme pa kuju planove za pomirenje Zejnep i Fatiha prije nego što ga uhvati nova djevojka. Iako se Selinin rođendan čini savršenom prilikom za to, Selin nije jedina koja kuje planove za taj dan.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia