24sata - Cafe 24

‘Big Brother’ mu nije bio dosta pa se prijavio na VideoStar

I Luciano Plazibat se prijavio na treću sezonu najvećega regionalno­g talent showa koji svake godine traži nove YouTube zvijezde. Prijavite se i vi te osvojite putovanje kroz deset gradova Europe i Sretno

-

YouTube je platforma na kojoj se uz malo truda mogu ostvariti značajni rezultati. Toga je svjestan i Luciano Plazibat (20). Nakon što je ispao iz ovogodišnj­eg “Big Brothera”, Solinjanin se posvetio YouTubeu, a sreću je odlučio okušati i prijavom na treću sezonu najvećega regionalno­g talent showa, JoomBoosov­a VideoStara. - Puno sam toga prošao nakon izla- ska iz ‘Big Brothera’, ali nakon otvaranja YouTubea došao sam i do televizije, plesa,... baš svega. Stvarno, kad sve stavim u jedno, bila je ovo jedna od najboljih godina iza mene - rekao je nedavno Plazibat. Uvjeren je da se putem YouTubea može uspjeti u životu. - Hiperaktiv­an sam, puno pjevam i plešem. Bavim se plesom 12 godina. Obožavam Severinu, ona mi je sve - rekao je Luciano. Solinjanin je u svibnju 2016. bio i u “Supertalen­tu”. Natjecao se s plesnim studijem Clique iz Splita, a dogurali su do polufinala. Nakon “Supertalen­ta” došao je u “Big Brother” kako bi se dodatno ispromovir­ao. Ipak, shvatio je da mu VideoStar može više pomoći u tom. Plazibat trenutačno studira novinarstv­o, a smatra da je bolji od drugih u plesnom umijeću, glazbenom znanju i imitiranju drugih osoba. Nje- govi ga prijatelji, kaže, smatraju tvrdoglavo­m, hiperaktiv­nom i iskrenom osobom, a najviše od svega mrzi dvoličnost i ljubomorne djevojke. Tvrdi da u životu samo ne bi volio živjeti i raditi s dosadnim ljudima. Nasreću, u JoomBoosu su svi zabavni. Žiri ovogodišnj­eg VideoStara primio je već stotine prijava, ali još nije kasno da se ti prijaviš.

Snimi video u trajanju do maksimalno tri minute, objavi ga na YouTubeu pod “public” ili “unlisted”. Pošalji nam link videa preko stranice videostar. joomboos.hr. Podsjećamo kako prijave traju od 14. rujna do 22. listopada, a prijaviti se mogu svi stariji od 15 godina.

 ??  ?? 5
5
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia