24sata - Cafe 24

San mi je biti talentiran­i tekstopisa­c kao Ed Sheeran

Koprivniča­nin pokušat će osvojiti domaću publiku i okruniti se titulom najveće YouTube zvijezde u regiji. Prijave traju do 22.. lislistopa­da, prijavi se i ti!

-

Mladi glazbenik u usponu Karlo Medvarić (22) odlučio je pokazati svoje vještine na VideoStaru, najvećem regionalno­m talent showu.

Ovaj Koprivniča­nin hrani se glazbom, u njoj pronalazi ljubav i motivaciju, a upravo će ga to pratiti na putu do 100.000 kuna i putovanja kroz deset gradova Europe. Iako mu prvotno nije bilo u planu prijaviti se na treću sezonu VideoStar natjecanja, to je odlučio napraviti. - Bavim se glazbom još od djetinjstv­a. Naučio sam svirati na tatinoj staroj gitari. Prva pjesma koju sam naučio bila je ‘Kondorov let’ - prisjeća se Karlo, koji danas još svira klavir i neke tamburaške instrument­e jer je svojedobno svirao u kulturno-umjetničko­m društvu. Na YouTube kanalu Medok izbacio je na desetke pjesama, najčešće prepjeve poznatih glazbenih hitova. - Nemam glazbeni uzor. Volim Eda Sheerana, ali u smislu pisanja pjesama. Domaća estrada nikako me ne privlači. To jednostavn­o nije moj đir - izjavio je Karlo. Ako mladić dođe do finala, najviše bi volio pripasti timu LayZ, kojeg vodi youtuber Matija Lazarević (21). Mislite li da imate nešto posebno što vas razlikuje od drugih, prijavite se na novu sezonu VideoStara jer pobjednik osvaja ugovor u minimalnoj vrijednost­i od 100.000 kuna i putovanje kroz deset gradova Europe. Snimite video u trajanju od maksimalno tri minute, uploadajte ga na YouTube pod “public” ili “unlisted” i pošaljite link na videostar.joomboos.hr. Prijave traju do 22. listopada.

 ??  ?? Karlo ne voli hrvatsku glazbenu scenu, a omiljeni pjevači su svjetski poznati Ed Sheeran i Charlie Puth
Karlo ne voli hrvatsku glazbenu scenu, a omiljeni pjevači su svjetski poznati Ed Sheeran i Charlie Puth
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia