24sata - Cafe 24

Sina će nazvati Oskar, a uskoro se planira i svadba

-

Državnoj tajnici Središnjeg­a državnog ureda za sport Janici Kostelić (36) na 120. sjednicu Vlade Republike Hrvatske brojne kolege čestitale su na trudnoći, a naša najbolja skijašica odlučila je otkriti ime dječaka kojeg će roditi početkom iduće godine.

Janica je trudna sedam mjeseci.

- Sin će se zvati Oskar, a nije važno hoće li se baviti skijanjem ili politikom - rekla je Janica. Na pitanje što će mu sugerirati u budućnosti, Kostelić je poručila kako je jedino bitno da dijete bude živo i zdravo:

- Sugerirat ću mu da uživa, da se bavi onime što ga zadovoljav­a i što ga čini sretnim - rekla je Janica. S obzirom na to da su mnogi zamijetili prsten na njezinoj ruci, dodala je i kako uskoro planira vjenčanje, ali nije otkrila kad je sretan dan. Na Markovu trgu dočekalo ju je mnoštvo fotoreport­era, a Kostelić nije skidala osmijeh s lica. Trudnički trbuščić “sakrila” je dugim crnim kaputom. O njezinoj trudnoći počelo se šuškati još prije nekoliko tjedana kad je počela odijevati šire bluze.

- Ostajem na svojoj funkciji, a poslove ću obavljati onoliko koliko mi nove okolnosti budu dopuštale - rekla je Kostelić za Story. Dodala je kako će sigurno uspjeti uskladiti privatne i poslovne obaveze. Nakon što je potvrdila glasine o trudnoći, mediji su se odmah počeli interesira­ti o ocu Janičina djeteta. Zadnji put je u javnosti fotografir­ana sa Zvonimirom Barišićem (32) ovoga siječnja u društvu Antonije Blaće i njezina supruga, vaterpolis­ta Hrvoja Brlečića, pa se sad automatski povezalo kako je on i otac. To nam je negirao, a Janica ništa nije htjela otkriti. - Stvarno ne bi bilo korektno da išta komentiram jer sam nebitan i s tim nemam nikakve veze - rekao nam je u kratkom razgovoru Zvonimir.

Da će treći put postati djed, potvrdio nam je njezin otac Ante Kostelić (80) koji se sa suprugom Maricom veseli dolasku unuka.

- Veselimo se bebi koja će stići za par mjeseci - rekao je Ante. Skijanje je bilo njezin život, osvojila je četiri zlatne olimpijske i pet zlatnih medalja sa svjetskih pvenstava, no Oskar će nadmašiti sve krune Snježne kraljice... (mć, lp)

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia