24sata - Cafe 24

MCLEODOVE KĆERI

Nickova bivša djevojka dolazi u visokoj trudnoći i otkriva da je on otac

-

PONEDJELJA­K

Tess i Nick su na medenome mjesecu pa Stevie odluči dokazati da može i sama upravljati gospodarst­vom. Otkako je dijelom vlasnica Droversa, osjeća golem pritisak da održi posjed što uspješniji­m.

Nickova selidba na Drovers teško pada Tess, koja ima osjećaj da je obitelj Ryan opsjeda. Vijeće farmera upada Alex nenajavlje­no, a tu je i stara tradicija ometanja mladenaca žestokim udaranjem lonaca i poklopaca.

Demoni iz prošlosti ponovno se bude dolaskom Jasmine McLeod na Drovers koja ondje želi prosuti očev pepeo. Povrijeđen­i Hugh odrekao se i farme i brata, otišao je u rat i više se nikad nije vratio. Jasmine i Tess shvaćaju da im je mnogo toga nejasno i nepoznato, zato odluče otkriti sve obiteljske tajne.

Tess je presretna što je rođakinja s njom, no ubrzo shvati da Jaz proganja smrt zaručnika Marka. Mark je poginuo na konjičkom natjecanju gdje je Jaz bila zvijezda u usponu.

Sally Clements, Nickova bivša djevojka, stiže na Drovers sa šokantnim vijestima. Sally je u visokoj trudnoći, a otac djeteta je Nick. U vremenu kad Nick i Tess nisu bili zajedno zbog iznenadnog povratka Davea u Tessin život Nick je utjehu potražio u Sally.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia