24sata - Cafe 24

S kamerom u ruci i bez dlake na jeziku bore se za 100.000 kuna...

Dok Lana Vedran bi htio otvoriti studio za snimanje, a Sven je umro od srama zbog narodnjaka

-

Originalan sadržaj, kreativnos­t i snalažljiv­ost bit će presudni za pobjedu na VideoStaru, najvećem regionalno­m talent showu koji već treću godine zaredom traži novu YouTube zvijezdu.

- Volim kameru, volim snimati, nasmijavat­i i montirati. To je razlog zašto sam se prijavio na ovaj VideoStar - rekao je Vedran Kantar (15) iz Siska, a planira otvoriti svoj studio za snimanje. Pred kamerama odlično funkcionir­a i Sven Kranželić (22), koji dolazi iz malog mjesta Grabovac u Baranji te već dvije godine živi u Zagrebu. - Inspiracij­u za snimanje pronalazim u emocijama i onom što mi se događa u privatnom životu - ispričao je Sven te odlučio podijeliti anegdotu koju uvijek rado prepričava pred kamerama. - U ispovjedao­nici mi je po- čeo zvoniti mobitel, a za ton zvona imao sam narodnjak. Poslije sam propao u zemlju od srama - prisjetio se Sven situacije u osnovnoj školi. Treća kandidatki­nja Lana Mikša (18) dolazi iz malog mjesta kraj Krapine i velika je zaljubljen­ica u putovanja. I nogomet.

- Jedanput sam uspjela složiti Rubikovu kocku dok sam tehniciral­a nogometnu loptu - rekla je Lana te dodala kako je sve nogometne trikove naučila sama. LayZ, SaamoPetra­a i TheSikrt ovogodišnj­i su mentori. U svakoj epizodi VideoStara od njih 11 ispadaju po tri člana. Borba između natjecatel­ja sve je napetija, a pobjednik VideoStara osvaja ugovor s JoomBoosom u minimalnoj vrijednost­i od 100.000 kuna i Eurotrip, putovanje kroz deset europskih gradova.

I to nije sve. Snimat ćeš videa, serijale, pjesme i spotove koji su u JoomBoosov­oj produkciji, a tu su i razna putovanja koja JoomBoos omogućuje svojim youtuberim­a. Sretno svim natjecatel­jima!

 ??  ?? Sven Kranželić
Sven Kranželić
 ??  ?? Ovogodišnj­i kandidati vole putovati, a titula VideoStar pobjednika omogućila bi im da posjete gradove u kojima nisu bili. Osim 100.ooo kn pobjednik će ići i na eurotrip kroz deset europskih gradovaLan­a Mikša
Ovogodišnj­i kandidati vole putovati, a titula VideoStar pobjednika omogućila bi im da posjete gradove u kojima nisu bili. Osim 100.ooo kn pobjednik će ići i na eurotrip kroz deset europskih gradovaLan­a Mikša
 ??  ??
 ??  ?? Vedran Kantar
Vedran Kantar

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia