24sata - Cafe 24

Ljubavi je došao kraj, Nina Badrić opet ‘solira’

-

Pjevačici Nini Badrić (45) na ruci više ne sjaji dijamantni prsten koji je dobila u lipnju ove godine. Za Gloriu je otkrila da je prekinula vezu s kontroverz­nim livanjskim poduzetnik­om Tinom Bralom (52), koji je najpoznati­ji po biznisu prodaje kave. Time se bavio sredinom devedeseti­h godina kad je bio dobavljač kave za Bosnu i Hercegovin­u, radeći s nekoliko tvrtki. Da se nešto novo događa u njezinu životu, pjevačica je dala naslutiti prije nekoliko dana kad je na svom Instagram profilu podijelila znakovitu poruku.

- Ne gubi svoje vrijeme. Ako te vole, ne moli za ljubav. Ako ti ne vjeruju, nemoj se pravdati. I ako sami odu, nemoj ih vraćati - napisala je. Obožavatel­ji su joj tada ostavili brojne poruke podrške. Za vezu Nine Badrić s 51-godišnjim poduzetnik­om doznalo se u lipnju.

Upoznali su se, navodno, preko zajednički­h prijatelja. Nakon toga u više navrata zajedno su viđeni po zagrebački­m restoranim­a. Nina svoju intimu nije htjela komentirat­i, ali nije skrivala da je sretna i zaljubljen­a. U zadnje vrijeme Badrić se sve češće u javnosti pojavljiva­la sama, na gaže nije dolazila u pratnji partnera, a i s lakoćom je prihvatila angažman u žiriju glazbenog TV showa “Zvijezde”, koji se tjednima snimao u Beogradu pa su odmah počela nagađanja kako par više nije skupa. U pauzama od snimanja navodno se vraćala na nekoliko dana u Zagreb, ali u svoj stan, a ne kod Brale, s kojim je posljednji­h godinu dana bila u ozbiljnoj vezi. Kad je par prohodao, Badrić je priznala da joj se brak ne može dogoditi slučajno. - To je odluka. Ljubav, poštovanje, povjerenje, razumijeva­nje i sličnost karaktera svakako obećavaju sretne dane i godine - dodala je tada pjevačica koja je izbjegaval­a razgovore o privatnom životu nakon razvoda od Bernarda Krasnića 2012. godine. S Bralom se razišla kao što se i “spojila”, u tišini i daleko od očiju javnosti. (kr, rš)

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia