24sata - Cafe 24

Skoro sam poginula prvi dan na snimanju

‘Zgodnu ženu’ gledamo u debitantsk­oj ulozi u seriji ‘Homecoming’, čija premijera stiže 2. 11. Od nadstrešni­ce ju je, srećom, spasio kolega

-

Nije da se hvalim, ali da, ja sam spasio Juliju Roberts (51), pohvalio se glumac Shea Whigham (49). Naime, na snimanju serije “Homecoming”, što je ujedno i debitantsk­a glavna uloga “zgodne žene” u seriji, skoro je došlo do tragedije.

- Snimali smo zajedničku scenu, a onda sam uočio da se nešto neobično događa s nadstrešni­com koja nas je štitila od sunca - rekao je Whigham, koji je u zadnji tren spasio Juliju od teške metalne nadstrešni­ce.

- Padalo je ravno na nju, a ja je još nisam dovoljno dobro poznavao. Kad sam je obgrlio da je zaštitim, nije joj bilo jasno što to radim. Za dlaku sam je maknuo u stranu i spasio od sigurne smrti - objasnio je Shea, a Roberts je potvrdila situaciju koja je dovela u životnu opasnost.

- Da, spasio mi je život, ali da mi netko gurne ruku u vatru i pita me to pitanje, rekla bih da me je barem poštedio odlaska u bolnicu - rekla je glumica. Mnogi nazivaju njezin potez prelaska iz filmova u seriju riskantnim, ali Julia je sigurna u svoju odluku.

Igra Heidi, socijalnu radnicu za tajnu službu koja provodi projekt “Homecoming”, odnosno pomažu vojnicima s PTSP-om da se vrate u normalan život nakon rata. Dodijeljen joj je slučaj Waltera Cruza, mladog vojnika koji se jedva čeka ponovno integrirat­i u civilno društvo, no priča će pokazati da se iza zidova postrojenj­a događa puno više od onoga što i sami zaposlenic­i znaju. Premijera je 2. studenog na kanalau Amazon. (rš)

 ??  ?? Julia igraHeidi, zaposlenic­u u tajnomvojn­om postrojenj­u
Julia igraHeidi, zaposlenic­u u tajnomvojn­om postrojenj­u
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia