24sata - Cafe 24

POGREŠAN ČOVJEK

Lea doznaje istinu o Liviju i Karmeli pa ne zna kako to opet prijaviti Marini

-

PONEDJELJA­K

Lea odlazi s Davidom na romantični put u Split, a Crnom neće biti drago kad dozna da se Lea zbližava s doktorom. Ven nagovara Zoe da ide s njim na izlet, no to nije baš dobra ideja jer ona mora paziti na zdravlje.

Crni se vraća u Zagreb, gdje mu Pero postavlja ključno pitanje jer je dobio nove informacij­e od prijatelja Bože, a Crnom neće biti drago kad čuje za to. Lea se opet naljutila na Bibu jer je bez njezina znanja dopustila Zoe da ode na izlet s društvom.

Crni je skupio hrabrosti otkriti Peri istinu o svojoj prošlosti. Lea hitno mora napustiti vikend s doktorom te se ispričava Davidu zbog odlaska iz Opatije. Livio sreće Leu u pogrešnom trenutku, što će dodatno ugroziti njegov odnos s Marinom.

Medicinska sestra Tina iznenadi Crnog s pozivom na druženje, a njemu će se to učiniti kao dobra ideja. Lea je u stresu na novom poslu, a Marina će biti jako šokirana kad joj njezina najbolja prijatelji­ca ispriča kako je srela Livija s trudnom ženom.

Lea doznaje istinu o Liviju i Karmeli te ne zna kako to opet prijaviti Marini. Biba je jako zadovoljna što su ih Crnkovići pozvali u goste, no Pero se tome protivi jer smatra da im može stvoriti dodatne probleme s kćeri Leom.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia