24sata - Cafe 24

NAVY CIS L.A.

Callen ide na tajni zadatak gdje će se ubaciti među čečenske teroriste

-

PONEDJELJA­K

Callen, Sam, Kensi i Deeks provode Božić na nosaču aviona gdje istražuju smrt kolege, specijalno­g agenta iz NCIS-a. U međuvremen­u Nell i Eric uživaju u blagdanima u stožeru, a Hetty otputuje.

Bivši Deeksov branjenik na meti je zbog otkrivanja informacij­a koje bi mogle uništiti unosnu operaciju trgovine automobili­ma koja je povezana sa svjetskim teroristič­kim krugom. Ekipa NCIS-a iznutra se bori s golemom operacijom krađe automobila, a Kensi ide na tajni zadatak u ilegalnu automehani­čarsku radionicu.

Potresena udovica sumnja u okolnosti posljednje misije supruga marinca i Sam i Callen pomoći će joj utvrditi je li došlo do zataškavan­ja. U međuvremen­u Hetty poziva stručnog psihologa Natea Getza da bude njezin “pijun”, a ostatak ekipe NCIS-a osjeća da se bliži još jedna procjena.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK

Callen ide na tajni zadatak gdje će se ubaciti među čečenske teroriste koji angažiraju strane borce da im se pridruže u njihovu cilju i pomognu planirati sljedeći napad u SAD-u.

Callen, Sam, Kensi i Deeks idu na tajni zadatak kao elitna taktička postrojba da bi istražili zasjedu povezanu s kraljem narkokarte­la koji ima veze s teroristim­a.

PETAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia