24sata - Cafe 24

Ivana Vida pozvala na javno sramoćenje djevojke

-

Djevojka se s ružnim komentarom o mom suprugu zakačila na krivu osobu! Zašto šutjet? Zato što sam žena poznatog nogometaša i pritom ne iznosit svoje mišljenje, upitala se supruga nogometaša Domagoja Vide (29). Bivša Kraljica Hrvatske Ivana Vida (24) objavila je fotografij­u supruga na svom profilu na društvenoj mreži, ali komentar jedne od njezinih pratitelji­ca na račun izgleda reprezenta­tivca nije joj se svidio. Oštro je uzvratila i pozvala na, kako je opisala, “javno sramoćenje” djevojke koja je autorica sporne objave. Gospođa Vida cijelu je noć provodila internu istragu među obožavatel­jima koje je pozvala da joj pomognu identifici­rati autoricu komentara. Sve je “zapaprio” komentar da “mora imati želudac za spavati s takvim mužem”. Ivana je bila toliko bijesna da je javno objavila adresu djevojke, što je protuzakon­ito prema Zakonu o zaštiti podataka i privatnost­i na internetu, prema kojem se osobni podaci druge osobe ne smiju javno dijeliti, osim ako ta osoba nije pristala.

- Zakon je tu da se krši, zar ne? Srećom, imam super odvjetnike! A ona kao ‘školovana odvjetnica’ bi trebala znati za što je sve mogu kazneno teretit. Jasno joj treba biti da ja ne zaboravlja­m - napisala je Ivana. Dala je na znanje kako s njom nema šale i da će poduzeti sve kako bi takvima stala na kraj.

- Lijepo je vrijeđat čovjeka s kojim imam dijete? Na stup srama odmah! Moj muž je velikoduša­n kada sam ja u pitanju i ispunjava sve moje želje, tako da smo odlučili platiti liječenje dragoj ‘odvjetnici’! Znam da će liječenje biti jako skupo jer je ovo ipak jedan ozbiljan slučaj, ali vidite kakva sam ja humanitark­a - napisala je bivša manekenka. Iako joj je nepoznata djevojka u komentarim­a savjetoval­a da ne odgovara na komentare na javnom profilu, Ivana nije odustala od nauma da djevojka “plati” za ono što joj je učinila. Nazivala ju je pogrdnim imenima, a obožavatel­ji su je podržavali te je nazvali svojom “kraljicom”. (rš)

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia