24sata - Cafe 24

MORALA SAM GLUMITI JAKO ‘JEFTINU’ ŽENU

Druga njemačka serija nastala u Netflixovo­j proizvodnj­i nakon hita ‘Dark’, bavi se ubojstvom njemačko-turske nogometne zvijezde

-

U svakoj epizodi imala sam drukčije umjetne nokte, morali su biti najobičnij­i, ‘šrot’ od plastike jer je takva bila moja uloga, rekla je njemačka glumica Anna Maria Mühe (33). U seriji “Dogs of Berlin”, drugoj njemačkoj seriji koja je nastala u Netflixovo­j proizvodnj­i nakon hit-uratka “Dark”, Anna glumi Sabine Ludar. - Na snimanju sam svako malo bila na podu jer su mi jeftini nokti padali svakih pet minuta - izjavila je Anna Maria. Serija otkriva mračnu stranu zakona, dok njemački glumci Fahri Yardim (38) i Felix Kramer (45), koji glume policijske službenike Erola i Kurta, istražuju ubojstvo njemačko-turske nogometne zvijezde.

- Ovo je više politička nego kriminalis­tička serija. Ako pogledate malo između redaka, shvatit ćete tko ima glavnu riječ - otkrila je Mühe, koja se za ulogu Sabine pripremala tako što je po cijele dane bila u uredu. Pratila je kako se kolege ponašaju, upijala je njihove načine govora tijela i komunikaci­je da se što kvalitetni­je pripremi. - Najviše sam pažnje obraćala ne na to što govore jedan drugome nego kako govore. Čak je bilo izjava između dvoje muških kolega o kolegici poput: ‘Ona tamo pi*ka bi trebala biti malo brža’ - šokirano je rekla. Radnja se vrti oko neonacista iz marzahnske četvrti Berlina, turskog obiteljsko­ga klana koji je imao veze s ubijenim nogometaše­m te čak oko berlinske mafije. Premijera prve epizode od njih deset je 7. prosinca na Netflixu. (rš)

 ??  ?? Anna Maria Muhe za ulogu se pripremala u policijsko­m uredu gdje su je šokirali muško-ženski odnosi
Anna Maria Muhe za ulogu se pripremala u policijsko­m uredu gdje su je šokirali muško-ženski odnosi
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia