24sata - Cafe 24

POGREŠAN ČOVJEK

David je iznenada zaprosio Leu, ali njezin odgovor ga je potpuno šokirao

-

PONEDJELJA­K

Biba se naljuti na Peru i odluči poći u Srbiju s Lazarom. David ispituje Marinu o Leinu odnosu s Lazarom jer sve više sumnja osjeća li Lea zapravo nešto prema njemu. Zlatko dovodi novu djevojku kući, što njegov sin Ven ne primi dobro.

U obitelji Crnković i dalje vlada tuga zbog smrti starog Lazara, a Nevenka odlučuje dati otkaz i otići iz kuće. Milena je moli za oprost i razumijeva­nje, ali Nevenka nikako ne može prihvatiti da je Lazar umro jer je vidio izdaju. Mihajlo pronalazi Savu i upozorava ga da se ne igra vatrom.

Lazar daje Lei medaljon koji je dobio u obiteljsko naslijeđe kako bi ga ona poklonila Zoe. Biba se posvađa s Perom, koji joj već neko vrijeme taji svoje poslove, a sve eskalira nakon što Biba sazna da on potajno istražuje Mihajla. Lazar se uzruja kad od Tine dozna da David namjerava zaprositi Leu.

Zoe je shrvana jer Crni želi otići u Beograd kako bi pomogao majci. Crni moli Peru da pazi na Zoe i Leu nakon što on ode. David zaprosi Leu, no ona ne reagira onako kako je očekivao. Lazar govori Tini da odlazi iz Zagreba i vraća se u Beograd te je poziva da pođe s njim. Ven odlazi na studij u Beograd i smješta se kod Crnkovićev­ih.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia