24sata - Cafe 24

ZAČIN LJUBAVI

Na proslavi Zejnepine trudnoće nastat će problemi koje baš nitko nije očekivao

-

PONEDJELJA­K

Prošla su dva mjeseca otkako se Ševket predao. Merjem nije gubila vrijeme, pokušala je sve načine da izvuče Ševketa iz zatvora i još pokušava. Život kao da se za sve počeo vraćati normalnom tijeku.

Zejnepina trudnoća napreduje bez problema. Selin i Orhan dirnuti su Zejnepinom trudnoćom i odlučili su da žele dijete. Kako bi proslavili, izlaze sa Zejnep. No dogodit će se nešto na što nitko nije računao i nastat će prava zbrka.

Fatih i Zejnep doživjeli su velik šok zbog vijesti da je Ertan pokrenuo parnicu za dokazivanj­e očinstva i shvatili su koliko je Ertan odlučan u namjeri da dobije Selima. Ertan, pak, nastavlja raditi na svom cilju ne gubeći zalet i nastavlja borbu slijedeći odvjetniko­v savjet.

Iako je prva Fatihova misao za izlazak iz teške situacije bijeg, Zejnep ga natjera da odustane od te ideje. Naime, u Fatihovu i Zejnepinu životu doći će do korjenitih promjena.

Fatih i Zejnep, koji se pokušavaju izvući iz situacije u kojoj su se bespomoćno zatekli, s potpuno neočekivan­om vijesti doživjet će šok života. U međuvremen­u stiže rezultat DNK testa koji je napravljen zbog parnice za dokazivanj­e očinstva koju je pokrenuo Ertan i koji će utvrditi jesu li Ertan i

Selim u srodstvu.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia