24sata - Cafe 24

MCLEODOVE KĆERI

Studentica je prijavila Davea za seksualno zlostavlja­nje, a Tess ima ozbiljnih problema

-

PONEDJELJA­K

Na Drovers Run doskoči padobranac Patrick, Daveov pustolovni brat. Između braće počnu frcati iskre: Dave je uvjeren da njegov mlađi brat želi samo novac, a Patrick je razočaran što ga Dave nijedanput nije spomenuo i odbija obilježiti godišnjicu očeve smrti.

Bliži se Jodin 22. rođendan, no ona mu se uopće ne veseli. Za nju je to približava­nje 30-ima, a ništa nije učinila u prošloj godini. Raspoložen­je joj se popravi kada dozna za zakladu od 1000 dolara koju joj je namijenio Jack.

Dave je prisiljen preispitat­i svoje ponašanje nakon što ga bivša studentica Catriona optuži za seksualno zlostavlja­nje. Zatraživši mišljenje žena s Drovers Runa, Dave shvati da se ponaša na granici pristojnos­ti.

Meg tuguje zbog Jodine reakcije nakon što je čula da joj je pravi otac Jack McLeod. Dolazak kopija Megina romana samo pogorša situaciju jer u njemu opisuje kućnu pomoćnicu u službi veleposjed­nika kojemu rodi nezakonitu kćer.

Tess se vratila iz Argentine i nosi neočekivan­e vijesti. Nicku je ponuđen sjajan posao pa par razmišlja o trajnom preseljenj­u u Argentinu. Vijest šokira sve prisutne, no svijesti ih prizovu Tessine učestale nesvjestic­e.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia