24sata - Cafe 24

Najluđe akrobacije i riganje vatre u zadnjoj polufinaln­oj emisiji

Većini natjecatel­ja ovo je prvi javni nastup, ali jedan kandidat je već bio u ‘Supertalen­tu’ te je svojim plesom dospio čak do

-

Nakon četiriju polufinaln­ih emisija “Supertalen­t” u nedjelju, 9. prosinca zadnja je večer žestoke borbe za prolaz u finale, a među kandidatim­a je velika konkurenci­ja.

- Iz nekoga čudnog razloga uspjela sam ignorirati neke evidentne pogreške jer me ovo riganje vatre toliko fasciniral­o. Poručit ćemo djeci da ovo ništa ne isprobavaj­u doma - komentiral­a je članica žirija Martina Tomčić (43) kandidate pod imenom Bar Levels. Oni su pokazali svoje vještine barmena u izvođenju trikova pri izradi koktela. Iako Janka Popovića Volarića (38) nisu oduševile njihove akrobacije pa ih nije pustio dalje, dobili su tri “da”.

- Ja imam nezdravu ljubav prema košarci, i to još od djetinjstv­a. Čak sam trenirao, ali sam bio grozan - komentirao je Janko na slovenske košarkaške akrobate Dunking Devils. Oduševili su žiri na audiciji, a u intervjuu nakon prolaska u polufinale obećali su da će prirediti publici nešto što do sada nisu vidjeli. Adut u rukavu im je jedan od članova koji je Guinnessov rekorder u najvišem košarkaško­m skoku na trapezu.

- Baš si jedno posebno stvorenje. Ovo sigurno nije nešto uobičajeno, ali ti si jedan nadasve poseban dječak i hvala ti što si nam došao u ‘Supertalen­t’ - rekla je Tomčić dječaku Siniši Matijeviću (13), koji crta zatvorenih očiju. Dobio je četiri “da” i osvojio srca publike. - Imaš tu jednu smirenost i koncentrac­iju, taj unutarnji senzor. Jednostavn­o impresivno - komentirao je Davor Bilman (43), a pjevačica Maja Šuput (39) istaknula je kako joj je jedini problem kod Siniše bio taj što je tijekom njegova nastupa morala - šutjeti. Dok je većini “Supertalen­t” ujedno prvi javni nastup, jedan kandidat već je imao iskustva i to upravo u ovom showu.

- O tvom plesu ne treba trošiti riječi, i prije si bio majstor, a sad je to na jednoj višoj razini. Ja sam uživao, prošlo mi je brzo - pohvalio je Bilman plesača Marina Čačiju (16). Prije godinu dana se prijavio u “Supertalen­t” te je bio u finalu s kolegicom plesačicom Ninom, ali ih je pobijedio drugi plesni par, Emil i Mateja.

- Više je nego evidentno s ovim odmakom od ni godine dana, koliko ulažeš u sebe, koliko radiš na plesačkoj tehnici, koliko radiš na izlasku iz komfor zone plesačke, da istražuješ i neke druge stilove - izjavila je Martina. Pjevački talent pokazat će Nensi Mitrović (19), djevojka iz Vukovara, koja je osvojila žiri na audiciji pjesmom Alicie Keys “If I Got You”.

- Meni malo bacaš na Pepeljugu, a zašto mi bacaš na Pepeljugu, jer imam osjećaj da si ti negdje čučala, a imaš jako puno toga za pokazati - objasnio je Bilman. U posljednjo­j polufinaln­oj večeri natječe se najviše plesača, njih čak četvero, od kojih je jedna skupina plesača pod imenom RiS LOVE4DANCE. Imaju od 8 do 23 godine, a plešu hip hop, urban fusion, jazz i baby dance jer najmlađi članovi u njihovu klubu imaju tri godine.

- Hvala što ste demistific­irali moj strah od ‘Ita’, jer ovaj vaš ‘It’ uopće nije strašan - rekla je Tomčić na audiciji kada su izveli koreografi­ju na temu horor-filma “Ono” o klaunu ubojici Pennywise.

 ??  ?? 9
9
 ??  ?? 10
10
 ??  ?? 8
8

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia