24sata - Cafe 24

Sve moje želje stanu u dvije riječi...

... ‘Želim život’. Novinarka Ana Rukavina 2006. godine pokrenula je lavinu dobrote diljem zemlje. I ove godine humanitarn­im koncertom prikuplja se novac

-

Svjesna sam svih rizika koji me očekuju, nije me strah. Samo se ne želim okrenuti i otići a da nisam sigurna da sam učinila sve što sam mogla, riječi su Ane Rukavine. Novinarka koja je ušla u povijest 2006. godine, kada je tragično preminula od leukemije, pokrenula je lavinu dobrote diljem zemlje. Zbog nje je nastala Zaklada Ana Rukavina s ciljem razvoja Hrvatskog registra darivatelj­a krvotvorni­h matičnih stanica.

- Sve moje želje zapravo stanu u dvije riječi. Želim život - Anine su riječi koje i danas žive, i to na humanitarn­om Božićnom koncertu na Trgu bana Josipa Jelačića. Tako će i ove godine koncert pod nazivom “Želim život” u utorak, 18. prosinca u 21 sat obilježiti veliku osobu koja je promijenil­a svijet nabolje.

- Mnogi oboljeli koji traže pomoć, ili njihovi roditelji ako su u pitanju djeca, puno puta koriste nekakve njezine izraze iz tog pisma. Svi žele život, što je logično i normalno - kaže Anina majka Marija Rukavina. Zaklada Ana Rukavina i Nova TV organizira­ju humanitarn­im koncertom prikupljaj­u novac za daljnji rad Zaklade. Građane će na niskim zimskim temperatur­ama ugrijati hitovi Psihomodo popa, Tonyja Cetinskog, Indire Forze, Domenice, Maje Šuput, Željka Bebeka, Detoura, Franke, Begina, Vigora, Zaprešić Boysa, Marka Kutlića i Lidije Bačić. Za sve one koji neće moći podržati akciju na Trgu, Nova TV će imati izravan prijenos cijelu večer. (R. Ščuric)

 ??  ??
 ??  ?? Anine riječi ‘Želim život’ i danas žive na humanitarn­om Božićnom koncertu na Trgu bana Josipa Jelačića
Anine riječi ‘Želim život’ i danas žive na humanitarn­om Božićnom koncertu na Trgu bana Josipa Jelačića

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia