24sata - Cafe 24

MICHELLE LEWIN Manekenku je na plaži svinja ugrzila za stražnjicu...

-

Što reći, pa ne mogu kriviti svinju. Mislim da bih i ja ovo napravio da sam bio na njezinu mjestu, bez imalo razmišljan­ja, komentirao je urnebesni video jedan od njezinih pratitelja Michelle Lewin (32).

Manekenka iz Venezuele nedavno je doživjela vrlo neobičnu nezgodu na godišnjem odmoru, sve to zabilježil­a i onda objavila na društvenim mrežama. Naime, Lewin je bezbrižno šetala po plaži na Bahamima i usput pokazivala guzu sve dok ju za nju nije ugrizla, ni manje ni više, nego svinja. Ugrizom koji je “zaradila” u neugodnjak­u odmah se požalila pratitelji­ma, koji nisu krivili svinju jer Bivša njemačka manekenka i supermodel Heidi Klum (45), koja se za Badnjak zaručila za 17 godina mlađeg glazbenika Toma Kaulitza, navodno je trudna. Ako se nagađanja potvrde, Heidi će to biti peto dijete, a prvo s Kaulitzom.

- O dolasku prinove izlanuo se njemački dizajner Wolfgang Joop koji je s Heidi u žiriju showa ‘Germany’s Next Top Model’ - rekao je izvor, ali par nije potvrdio niti negirao informacij­u. im je, kako kažu, slična stvar i samima “pala na pamet”. Atraktivna Michelle u prošlosti je bila Playboyev model, a danas je vrlo aktivna na društvenim mrežama gdje redovito objavljuje golišave fotografij­e i videa. Na Instagramu je zasad prati više od 13 milijuna ljudi, a broj njezinih obožavatel­ja svakog dana samo raste. Velika je ljubitelji­ca fitnessa i zdrave prehrane, zbog čega često trenira, a snimke iz teretane gdje se rado znoji često objavljuje na Instagramu. Osim lajkova na društvenim mrežama dobiva veliku potporu brojnih pratitelja.

- Odlično izgledaš, vidi se da naporno radiš na sebi. Svaka ti čast, curo, samo nastavi ovako i daleko ćeš dogurati - samo je jedan od mnogih komentara njezinih vjernih obožavatel­ja koji je podržavaju na svakom koraku. (dš)

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia