24sata - Cafe 24

Enrico se sukobi s Leonardom na ulici. Amanda mu trči u pomoć

IMPERIJ

-

PONEDJELJA­K

Beatriz kaže Claudiju da će se Enrico vratiti u Brazil. Leonardo dobiva poziv da svjedoči u Claudiovoj parnici protiv Tea. Maria Marta kaže Joseu Alfredu da će mu pomoći da se obračuna s Maurilijom.

Enrico se vraća u Brazil. Cristina kaže Elivaldu, Tuane i Cori što će odsad raditi u Imperiju. Maurilio šalje Teu sliku Josea Alfreda pred Sebastiaov­im grobom.

Vicente prizna Mariji Clari da još voli Cristinu. Teo razgovara s Erikom o slici koju je dobio od Maurilija. Enrico slijedi Vicentea. Claudio pokušava razgovarat­i s Leonardom. Enrico se sukobi s Leonardom na ulici. Amanda momku trči upomoć. Vicente ugleda kuću u koju je upala skupina ljudi i kaže to Xani.

Lorraine je oduševljen­a ružičastim dijamantom. Jose Alfredo izvadi iz sefa skrivene dijamante. Maria Clara pokušava ostati smirena s Cristinom. Jose Alfredo šalje Josea Pedra da riješi problem s računima za dijamante.

Jose Alfredo, María Marta i Cora traže dijamant. Cristina govori braći o ružičastom dijamantu. Cora se zbliži s Lorraine i pokušava doznati informacij­u o dragulju. Ismael, Josue i Jose Alfredo dolaze u Santa Teresu. Antoninho želi da uhite Cardosa, a svi se šokiraju kad dijamant padne kroz prozor.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia