24sata - Cafe 24

Zoe odlazi u BeogradAgn­amuskakosi­teri biquiposje­tilademquu­ntocaa idolorevid­jelavolese­quasVena doluptatii­s

POGREŠAN ČOVJEK

-

PONEDJELJA­K

Lea je potpuno zbunjena neobičnim ponašanjem svoga supruga, a Ven postaje jako ljubomoran na Zoeina novog prijatelja. Pero ponudi Teu pomoć oko njegovih problema sa zakonom. Usamljena Dijana poziva veliku ljubav Crnog na romantičnu večeru, a Mihajlo se raspituje koji je najbolji način za bijeg iz zatvora.

Crni uništava sve Dijanine iluzije o njihovoj nepostojeć­oj vezi. Dok se Pero obraća Crnom za pomoć, Marina poludi na Tea nakon njegova priznanja. Nakon toga Peri se upucava susjeda Milica, a Venu nije nimalo drago što se mora vratiti Beograd u Mihajlovu kuću.

David se teško razdvaja od supruge Lee prije odlaska u Njemačku, a Bibu naljuti što se susjeda Milica sve otvorenije upucava njezinu suprugu Peri. Leu jako pogodi kad dozna što joj je Zoe prešutjela, a Pero otkriva Bibi dugo čuvanu tajnu o prošlosti njihove kćeri. Za to vrijeme Mihajlo izlazi iz zatvora.

Zoe bez Leina dopuštenja i znanja odlazi u Beograd kako bi posjetila tatu i Vena koji se uselio u kuću Crnkovićev­ih. Nastasja pronalazi onesviješt­enu Dijanu i odmah je vodi u bolnicu, no Mihajlo je i ondje pronalazi. Lea je uznemirena kad sretne Mihajla.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia