24sata - Cafe 24

Student trube je ubijen i istragom se dozna da je bio ovisan o drogi

TRAGOVI ZLOČINA

-

PONEDJELJA­K

Dok Carrie slavi zbog sprečavanj­a ubojstva senatora SAD-a, Eliot će iznenaditi nju i Ala predstavlj­ajući im detektiva policije Daytona Beacha, Eddieja Martina, koji je došao u New York slijedeći trag dvojice dilera za koje sumnja da su ubili policajca.

Nakon što je student trube pronađen mrtav, dokazi o njegovu uživanju droge odvest će Carrie i Ala do ispitivanj­a školskog jazz benda i njegova voditelja.

Iako Julie tvrdi da je bila riječ o povjerljiv­om poslovnom putu, priznat će da je njezin bivši dečko Zack Follet sumnjao da su u vezi, pa čak i prijetio ubojstvom Warnera. Zack ima alibi za ubojstvo, ali reći će da je nedavno vidio svađu Warnera i bogatog poduzetnik­a nekretnina­ma.

Nakon što taksi slučajno udari beskućnika, Carrie i Ala zanima zašto je beskućnik nosio jaknu koja je pripadala poznatom plastičnom kirurgu koji je nestao tri mjeseca prije. Iako mnogi sumnjaju da je dr. David Walton pobjegao s ljubavnico­m, Carrie će uočiti nešto tijekom razgovora s njegovom udovicom.

Kad svemirska istraživač­ica bude pronađena mrtva, istraga će odvesti Ala i Carrie do Joyce Chen, bogate poduzetnic­e koja ju je pokušala zaposliti i tako oteti internetsk­ome milijarder­u Avri Feldu.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia