24sata - Cafe 24

Poudala sam pola Slavonije

Adrijana Baković:

-

Na Škorin poziv rado sam se odazvala bez razmišljan­ja, čovjek puni Lisinski treći dan zaredom, to ima svoju težinu, rekla je Adrijana Baković.

Mlada pjevačica iz Osijeka prije nekoliko godina počela se probijati na pop sceni hrvatske glazbe, a tri dana zaredom nastupala je s Miroslavom Škorom (56) na koncertima u Lisinskom povodom Valentinov­a. - Naravno da je pozitivna trema uvijek prisutna jer mi je stalo da što bolje izvedem svoj nastup, ali red smijeha, red dobre glazbe razbije svaku tremu - ispričala je Baković. Iako je u studentski­m danima bila više orijentira­na na crkvenu i duhovnu glazbu, objasnila je kako voli “koketirati” s glazbom. - Od početka karijere baza svih singlova dosad je pop uz primjese žanrova poput funka i rocka. Koketiram sa stilovima jer se dobro osjećam u takvoj atmosferi pjesme, no baza je uvijek pop - izjavila je Adrijana. Dolazi iz glazbene i pjevačke obitelji, a na bratov nagovor devet godina pjeva po svadbama.

- Baš poput svakog uspješnoga glazbenika koji krene od svatova, krenula sam i ja. Članica sam grupe Orion iz Osijeka i poženili smo i poudali pola Slavonije i šire - izjavila je. Prvi put se pojavila u reality emisiji “Hrvatska traži zvijezdu” koja joj je donijela mnogo poznanstav­a.

- Smatram da su mladim pjevačima korisni jer si tad u centru zbivanja i lakše te se uoči ako si talentiran i zanimljiv - govori pjevačica, koja od 7 do 15 sati radi u struci kao biolog, a nakon toga se posvećuje glazbi. Sljedeći singl već je u pripremi, a velika joj je želja snimiti album.

Mlada Osječanka dolazi iz pjevačke obitelji, a već devet godina pjeva po svadbama

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia