24sata - Cafe 24

Unatoč lošemu mentalnomA­gnamussits­tanjueri Leaquidemq­uuntspašav­aživota Lazarudolo­revolesequ­asCrnković­u doluptatii­s

POGREŠAN ČOVJEK

-

PONEDJELJA­K

Lea je i dalje izgubljena u svojim mislima te joj se čini kako počinje gubiti razum. Dijana nagovori Lazara da dođe na otvorenje njezina dućana u Zagrebu. Sara vidi priliku u Venovu pijanstvu pa završe zajedno u krevetu.

Zoe i Sara se sreću u bolnici pa se posvađaju zbog Vena. Marina javlja Lazaru kako je Lea već danima loše pa ga zamoli da joj dođe u posjet kako bi mu objasnila razlog njezina stanja. Ven se nikako ne može pomiriti s prekidom pa odlazi do Zoe kako bi je molio za oprost.

Pero tješi Zoe nakon prekida, ali ubrzo uvidi da njoj nije jako dobro i da ima vrućicu. Ven se iselio iz kuće Crnkovićev­ih i odlazi potražiti posao u obližnjem restoranu. Nestabilna Lea želi otputovati suprugu Davidu u Njemačku jer ne vidi izlaz iz trenutačne situacije.

Nakon što je Dijana priznala Lazaru da nosi njegovo dijete, on u šoku juri na aerodrom kako bi došao do Lee prije nego što se ona ukrca na avion za Njemačku. Zabrinuti Pero odvodi Zoe kod liječnika na pregled, a sin Teo kuje tajni plan koji baš i nije nevin.

Lea spašava život Lazaru i poslije odlazi u policijsku postaju kako bi prijavila samu sebe zbog lažnog svjedočenj­a. Na policiji nailazi na inspektora Tomasa koji sasluša sve njezine probleme.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia