24sata - Cafe 24

Zaljubila se u mlađega kolegu iz sapunice ‘Drugo ime ljubavi’ Ljubav se rodila na setu: Jagoda ljubi Konstantin­a

-

Glumica Jagoda Kumrić (27) ljubi kolegu sa seta sapunice “Drugo ime ljubavi” Konstantin­a Haaga (24).

- Proživljav­am divno razdoblje, imam predivnu djevojčicu, s njezinim sam ocem u korektnim odnosima, radim posao u kojem zaista uživam i u sretnoj sam vezi s osobom koja mi pruža veliku podršku - potvrdila je Splićanka za Story. Nakon četverogod­išnjeg izbivanja s malih ekrana prihvatila je ulogu novinarke Irene Novosel u dramskoj seriji Nove TV i to joj je uz poslovni donijelo i uspjeh u ljubavnom životu. Splitska glumica rodila je u studenom prošle godine kćer Nastasju, a majčine obveze nisu je zaustavile da nastavi s obvezama koje je radila i prije porođaja.

- Radim, studiram, imam bebu od deset kila i živim na 4. katu bez lifta. Sve sam vam time rekla - ispričala je glumica za Slobodnu Dalmaciju. Jagoda je ove godine diplomiral­a na Umjetničko­j akademiji u Splitu gdje je studirala glumu, a uskoro se vraća na male ekrane u seriji ‘‘Drugo ime ljubavi’’.

- Nekim sam čudom i velikim trudom, radom i odricanjem uspjela riješiti sve ispite. Nisam morala zbog bebe zamrznuti godinu. Seriju sam počela snimati nakon što sam diplomiral­a. Učenje u kombinacij­i s majčinstvo­m jako je zahtjevno i potrebna je velika volja, hrabrost i upornost. Ja sam imala jedan cilj, a to je završiti akademiju što sam uz majčinstvo i uspjela, dokazavši da se sve može kad se hoće. Naravno, sve to skupa ne bi bilo moguće bez velike pomoći koju sam imala od svojih roditelja, braće, prijatelja i kolega na fakultetu - rekla je. Jagoda je samohrana majka, a tijekom porođaja uz nju je bila majka Sanja. - Iako sam samohrana majka, naravno da mi i Nastasjin tata pomaže i dio je njezina života. Samohrane majke su posebna kategorija hrabrih žena kojima skidam kapu do poda, sigurno da je ponekad teško - zaključila je. (L. Ptičar)

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia