24sata - Cafe 24

Mario Roth: Nakon suradnje s Huljićem znamo da vrijedimo

Ponosni smo, govori pjevač grupe Vigor, što smo otpjevali naslovnu pjesmu Tončija Huljića u domaćoj seriji, a uvijek će pamtiti kako se djevojka iz kome probudila uz njihov hit

- Piše: PETRA KANIĆ

Dobio smo poziv od gospodina Tončija Huljića da napravimo uvodnu pjesmu za novu seriju “Drugo ime ljubavi”. Kad dobiješ njegov poziv, tad dobiješ priznanje za sve što si dotad radio. Sam sebi potvrdiš da je dobro to što radiš i da to vrijedi, kaže nam pjevač osječke grupe Vigor Mario Roth (37).

U siječnju se opet vraćaju na turneju po Australiji. Slušaju ih u Poljskoj, Češkoj i Slovačkoj pa planiraju i tamo nastupiti. A tu je i prva suradnja s Mejašima.

- Samo smo čekali

dobru pjesmu i dočekali je. Tako smo stvorili pjesmu za sve Suzane. Iako su opjevane u mnogim pjesmama, ne može se s tim imenom pogriješit­i. Nakon toga su nam se javile i Lidije, Valentine, Biserke. Sve bi željele svoju pjesmu - ispričao je pjevač.

Za Mejaše kaže kako su mu dobri prijatelji te mu je bilo zadovoljst­vo raditi s njima, a za pjesmu ima dobra očekivanja.

- Nadam se da će

se pjesma publici svidjeti. Nikad ne možeš znati hoće li neka pjesma dobro proći ili neće. Međutim, od nagrade se ne živi. Pravom izvođaču nisu potrebni pehari nego publika. Pjesma se na radiostani­cama može okrenuti bezbroj puta, ali ako nemaš koncerte kojima ćeš to potvrditi, sve je uzalud. Publika je ključna - objasnio je. S obzirom na to, čini se kako Mario ima brojne obožavatel­je, a poruke mu stižu sa svih strana.

- Bit ću iskren. U početku sam obožavatel­jima odgovarao na poruke, ali sam onda shvatio da bih tako pola života proveo na mobitelu. Sad odgovaram na poruke kad se ljudi zahvaljuju na nekoj od pjesama, kad kažu da sam u njima nešto probudio. Imam jednu poruku koju čuvam i danas. Kad smo izdali pjesmu ‘Još fališ’, dobio sam poruku od djevojke koja je imala prometnu nesreću i bila je u komi. U sobi gdje je ležala imala je radio te, kad je ista pjesma počela svirati, djevojka se tog trena probudila - prisjetio se Mario. Kako kaže, uz neočekivan­a čuda, hitove i obožavatel­je popularnos­t mu je donijelo i sudjelovan­je u showu “Tvoje lice zvuči poznato”. Uhvatio se u koštac s tim izazovom jer je htio vidjeti koje su njegove mogućnosti i granice. Od prijatelja je čuo kako su ta četiri mjeseca, koliko traju pripreme i snimanje, naporna. - Zaista sam se tad zabavio. Smiješno je kad se ujutro probudiš kao Mario Roth, a za tri sata si Tina Turner. Otad više cijenim žene. Fascinantn­o mi je što žene rade kako bi najprije bile privlačne sebi, a potom i svojim muškarcima - ispričao je pjevač. U showu je najviše uživao u ulozi pjevačice Maje Šuput (40), a ništa manje draže nisu mu bile transforma­cije Jamesa Browna i Danijele Martinović (48). U stvarnom životu, daleko od transforma­cija iz showa, Mario za sebe kaže da je osoba koja daje sto posto od sebe kada nešto radi. Iz tog razloga nije još pronašao svoju ljubav.

- Stalno sam na putu,

mojim dečkima je lako jer su u braku dugo pa je njihovim ženama to normalno.No kad počinjete vezu, onda imate osjećaj da s tom osobom želite biti 24 sata na dan. Kad nemate slobodno vrijeme, bolje ne početi ništa. Tješim se da će mi se ipak dogoditi ljubav. Barem prije pedesete - zaključio je Mario.

 ??  ?? Mario Roth i dečki iz grupe Vigor ponosni su na suradnju s Tončijem
Huljićem
Mario Roth i dečki iz grupe Vigor ponosni su na suradnju s Tončijem Huljićem

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia