24sata - Cafe 24

Pjevač slavi deset godina karijere u zagrebačko­m klubu Kreće u tamburaške ‘vode’: Želim iznenadili obožavatel­je

-

Osjećam se odlično, starije,rekao bih iskusnije. U ovih deset godina puno toga sam naučio, osobito kako funkcionir­a hrvatska glazbena scena, rekao nam je Bojan Jambrošić (34).

Pjevač ističe kako je isprobao puno glazbenih stilova.

- Baš me zanima što će mi donijeti idućih deset - kaže pop glazbenik, koji je ove godine obilježio deset godina djelovanja na glazbenoj sceni, povodom čega će 15. studenoga imati koncert u zagrebačko­m klubu History. Obožavatel­ji ga još povezuju sa showom “Hrvatska traži zvijezdu”, gdje je pobijedio, ali njemu to ne smeta. Kako kaže, ipak je to njegov početak karijere, zbog čega je uspio. - Iako, nove generacije pamte me po sudjelovan­ju u nekim novim showovima, primjerice, ‘Zvijezde pjevaju’ i ‘Ples sa zvijezdama’. Priznao je da, kada bi opet dobio poziv u show, rado bi pristao. Želja mu je okušati se u nečem sličnom i steći iskustvo.

‘Ne govori da me znaš’ ipak je ono što me najviše obilježilo. Ovu pjesmu izvodim gdje god da dođem te me po njoj publika najviše pamti - rekao nje. Osim glazbene karijere, pjevaču dobro ide i u scenskim vodama, pa je tako glumio u mnogim mjuziklima. Bojan trenutačno dovršava treći studijski album pop glazbe.

- Međutim, pjesma

- Nakon toga izlazi nešto drukčije od mene. Predstavit ću album tamburaške glazbe s Tamburaški­m orkestrom HRT-a - otkrio je. Snima još jednu novu pjesmu, koja je, kaže, za njega drukčijeg stila.

- Izvest ću je premijerno na koncertu. Ne bih želio ništa drugo otkriti jer je to iznenađenj­e. Ljudima kojima sam je do sada pustio rekli su da im se sviđa, tako da imam dobra očekivanja. Svi su očekivali nešto veselije od mene, uvijek su me pitali kako to da pjevam samo laganice. Na koncertu će uz to biti i gosti iznenađenj­a. Želim svojim obožavatel­jima pokazati kroz što sam sve prošao u ovih deset godina - zaključio je. (pk)

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia